KARNEZIS Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 πωωωω πολυ το γουσταρα μπραβο ρε φιλε......... you got skills... 4 sure........ 8) O TAΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ 2008..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Super playin' , είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η ευκολία με την οποία παίζεις. Πολύ γρήγορα μπορούν και παίζουν αρκετοί, το δικό σου όμως παίξιμο έχει ποικιλία (και ρυθμική και μελωδική) and it makes sense... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 ηχαρα............σταματα να παιζεις δημοσια δημιουργεις κομπλεξ και εχθρους ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 αψογο..τι να πω..αυτη η λεξη μου ρχεται τωρα μετα απο 4 ακροασεις του βιντεο που ανεβασες. Να σε ρωτησω και κατι επι την ευκαιρια..και σενα και ολους οσοι παιζουν με backing track..αν εχετε σε μορφη mp3..μπορειτε να μου στειλετε και μερικα σε μενα..ή να μου πειτε την οποια πηγη διανομης. :D ;) :) ;D 8) :o www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Tι να λέμε τώρα.. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Κοτσαδόρε μου τι είναι αυτά που κάνεις αγόρι μου??? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Λοιπόν για να προσπαθήσω να σοβαρευτώ λίγο.(χλωμό!) Εγώ δεν έχω ξαναδεί κιθαρίστα Έλληνα ή ξένο (κι όμως!) να παίζει με τόσο καλή τεχνική και να σε αφήνει άναυδο πιο πολύ για το γεγονός ότι μέσα από το απίστευτό παίξιμό του δεν φαίνεται ίχνος αυταρέσκειας ή εντυπωσιασμού παρά μόνο αγνή έμπνευση και προσπάθεια έκφρασης. Δεν μιλάω σε πρώτο πρόσωπο γιατί απλά με έχεις αφήσει άναυδο κοτσαδόρε μου. Μπράβο, μπράβο, μπράβο και πάλι ...μπράβο. Η μόνη παρατήρηση που έχω να σου κάνω είναι να βρεις μουσικούς με παρόμοια άποψη και αίσθητική για την μουσική και να ανεβάσετε το επίπεδο της ελληνικής μουσικής. Υποκλίνομαι! Πότε και που έχεις live??? http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Super playin' , είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η ευκολία με την οποία παίζεις. Πολύ γρήγορα μπορούν και παίζουν αρκετοί, το δικό σου όμως παίξιμο έχει ποικιλία (και ρυθμική και μελωδική) and it makes sense... ;) σε ευχαριστω "μακρινη σκια" , you make sense too φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 αψογο..τι να πω..αυτη η λεξη μου ρχεται τωρα μετα απο 4 ακροασεις του βιντεο που ανεβασες. Να σε ρωτησω και κατι επι την ευκαιρια..και σενα και ολους οσοι παιζουν με backing track..αν εχετε σε μορφη mp3..μπορειτε να μου στειλετε και μερικα σε μενα..ή να μου πειτε την οποια πηγη διανομης. :D ;) :) ;D 8) :o να σαι καλα. Τα backing tracks τα μαζευω χρονια απο διαφορες πηγες . Φιλουσ ιντερντε περιοδικα κλπ. Αν θες το συγκεκριμενο στειλε μου το mail σου να στο στειλω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Tι να λέμε τώρα.. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Κοτσαδόρε μου τι είναι αυτά που κάνεις αγόρι μου??? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Λοιπόν για να προσπαθήσω να σοβαρευτώ λίγο.(χλωμό!) Εγώ δεν έχω ξαναδεί κιθαρίστα Έλληνα ή ξένο (κι όμως!) να παίζει με τόσο καλή τεχνική και να σε αφήνει άναυδο πιο πολύ για το γεγονός ότι μέσα από το απίστευτό παίξιμό του δεν φαίνεται ίχνος αυταρέσκειας ή εντυπωσιασμού παρά μόνο αγνή έμπνευση και προσπάθεια έκφρασης. Δεν μιλάω σε πρώτο πρόσωπο γιατί απλά με έχεις αφήσει άναυδο κοτσαδόρε μου. Μπράβο, μπράβο, μπράβο και πάλι ...μπράβο. Η μόνη παρατήρηση που έχω να σου κάνω είναι να βρεις μουσικούς με παρόμοια άποψη και αίσθητική για την μουσική και να ανεβάσετε το επίπεδο της ελληνικής μουσικής. Υποκλίνομαι! Πότε και που έχεις live??? τι να πω , σε ευχαριστω !!! Χαιρομαι που αντιλαμβανομαστε τη μουσικη και την κιθαρα γενικοτερα με τον ιδιο τροπο . Γia live πρεπει να ανεβεις λονδινο . Ειμαι σε 2 μπαντες αυτη τη στιγμη και τελοιωνω και ενα προσωπικο δισκο . Keep in touch and spread the word . ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Έλα μωρέ εδώ δίπλα είσαι! ;D ;D Στείλε μου αν θες myspace ή sites δικά σου για να ..keep in touch! :) :) Eυχαριστώ εκ των προτέρων. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dc Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 πραγματι καταπληκτικος...συγχαρητηρια ειναι και το ειδος της μουσικης που μαρεσει κιολας...ακουστε κι αυτο :www.myspace.com/thanosraikos+thanosraikos+on+my+space&cd ειναι φανερο οτι το επιπεδο των ελληνων μουσικων εχει ανεβει πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση