not_guilty Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2005 .......... ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2005 .. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Το δοκίμασα κι εγώ και πραγματικά είχε σχεδόν μηδενικό latency!!! Πάντως εμένα μου έβγαζε αρκετό θόρυβο στις παραμορφώσεις, παρόλο που είχα απομακρυνθεί από τα monitors. Εκτός αν φταίνε οι μαγνήτες μου... Επίσης δεν ξέρω τι κάνω λάθος στη συνδεσμολογία (κιθάρα=>μίκτης=>Audiophile 2496) αλλά εκτός από τον επεξεργασμένο ήχο, άκουγα και τον φυσικό ήχο της κιθάρας από τα ηχεία και μου την έσπαγε... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 .... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Παρακαλω πολυ να μη συνεχιστει αυτη η κουβεντα,το τελευταιο που μας χρειαζεται ειναι τα νομικα προβληματα :twisted: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 ΟΚ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 .... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση