spewfy Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 για δείτε κι αυτό... Jumbo punk vocals wanted http://www.noiz.gr/index.php?topic=176844.0 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μέσω άλλων, ξέρω ποιος είναι ο κύριος δημιουργός των σποτ του Jumbo και παλιότερα του Τζάμπαμαν. Μουσική ιδιοφυία ο τύπος και σε θέμα παραγωγής και παιξίματος (απ' όσο ξέρω παίζει κιθάρα ή πιο σωστά την σκίζει), απλά όπως μου είπε και ένας φίλος που τον γνωρίζει, δεν έχει το μυαλό να γράψει κάτι άλλο. Βολεύεται με αυτό, τα διαφημιστικά δηλαδή, και δεν βγάζει δικά του κομμάτια μη διαφημιστικής φύσης. Πάντως δεν φταίει αυτός για το γεγονός ότι κάθε 10 λεπτά ακούς και ένα σποτάκι και εντέλει τα σιχαίνεσαι. Αυτό είναι δουλειά του Jumbo, η αγορά ραδιοφωνικού/τηλεοπτικού χρόνου. Ακόμα θυμάμαι το διαφημιστικό που μάλλον τραγούδαγε ο Δάκης "ήλιος καυτός, μηδέν μποφόρ, δύσκολο βράδυ...". Χάρμα παραγωγής, πετυχημένοι στίχοι και μουσικά ωραίο τραγούδι. -Για τη μάνα σου!!! -Ντροπή'σ... Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μέσω άλλων, ξέρω ποιος είναι ο κύριος δημιουργός των σποτ του Jumbo και παλιότερα του Τζάμπαμαν. Μην μπερδεύεις τον μουσικό, από τον "κειμενογράφο-στιχουργό"...και κύριο εντολοδόχο ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Κάποτε θα γινόταν... η πρώτη ΦΡΙΚΤΗ ραδιοφωνική διαφήμιση των Jumbo (εν' όψει των σχολικών του Σεπτέμβρη) είναι αυτή τη στιγμή στα ερτζιανά. Πρωταγωνιστούν ο Ανδρέας Μικρούτσικος (τι φταίξαμε θεέ μου) και ο Καραγκιόζης, ο οποίος περιέργως μιλά με τη φωνή του Ομορφονιού. Προτείνω την άμεση απόλυση αυτού που σκέφτηκε το συγκεκριμένο διαφημιστικό, το άμεσο ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ από αυτή την εθνική μπούρδα που λέγεται "καραγκιόζης" και να ξεκινήσει πάλι η καμπάνια. Άντε γιατί υπάρχουν και τα MAX... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 θες να βαλω τον μαραθον να κανονισει να φυγει ο καραγκιοζης απο το σποτ και να μιλαει ο μικρουτσικος με τον χατζηγιαννη? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 θες να βαλω τον μαραθον να κανονισει να φυγει ο καραγκιοζης απο το σποτ και να μιλαει ο μικρουτσικος με τον χατζηγιαννη? Μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι... (ο μάραθον τι σχέση έχει; αυτός τα κάνει αυτά; ρωτάω γιατί δεν έχω διαβάσει το thread.. αυτό μας έλειπε να διαβάζουμε τα thread στα οποία γράφουμε) Μπορούμε πάντως να γράψουμε ένα σενάριο πιθανού διαφημιστικού διαλόγου ανάμεσα στο μικούτσικο και τον χαληγιάννη. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 (ο μάραθον τι σχέση έχει; αυτός τα κάνει αυτά; Ο ένας από τους 2 δημιουργικούς που τα φτιάχνουν, είναι καλός φίλος, μπασίστας με 5ρι Warwick ΥΓ Και ο άλλος είναι φίλος, αλλά δεν είναι μουσικός ;D ειπαμε, ο μαραθον ειναι κλικαδορος, σε ολα μεσα! ρωτάω γιατί δεν έχω διαβάσει το thread.. αυτό μας έλειπε να διαβάζουμε τα thread στα οποία γράφουμε) ε μα, αλιμονο....! και εγω τωρα το διαβασα.....! Μπορούμε πάντως να γράψουμε ένα σενάριο πιθανού διαφημιστικού διαλόγου ανάμεσα στο μικούτσικο και τον χαληγιάννη. περιμρνω να σε θαυμασω! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση