Προς το περιεχόμενο

Διαφημιστικά JUMBO

asprados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πανω σε αυτο εχω να πω οτι και η διαφημιση του Γκαμι Μπερ ειναι επιτηδες ''σπαστικη'' ωστε να σπασει τα νευρα το παιδακι στην μαμα τραγουδώντας το! (δεν το λεω εγω ενας διαφημιστης μου το ειπε!)

Για ρώτα και τον φίλο σου τον διαφημιστή (για να μαθαίνουμε και τίποτα...), τι έχουν να κερδίσουν εάν σπάσουν τα νεύρα των μαμάδων?

Ίσως να ισχυει αυτό που λέει ο φίλος του thanasis b, περί σπάσιμου νεύρων, για τον ίδιο λόγο που όλες οι καραμέλες, τσίχλες κτλ. βρίσκονται στο ταμείο του σούπερ μάρκετ. Εκεί δηλαδή που ο πιτσιρικάς έχει ολο το χρόνο να σπάσει τα νεύρα της μαμάς του, με αποτέλεσμα να του το αγοράσει εν τέλει (εξαρτάται, βέβαια, και πόσο κακομαθημένο είναι το παιδάκι).

Πάντως ούτε σε εμένα αρέσουν οι διαφημίσεις του jumbo, και ένας επιπλέον λόγος ειναι το τακτικότατο airplay. Ο,τι και να ναι αν το ακούς σύνεχεια το βαριέσαι. Ο gummy bear πιο υποφερτός νομίζω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ίσως να ισχυει αυτό που λέει ο φίλος του thanasis b, περί σπάσιμου νεύρων, για τον ίδιο λόγο που όλες οι καραμέλες, τσίχλες κτλ. βρίσκονται στο ταμείο του σούπερ μάρκετ.

Τότε και τα παριζάκια θα ήταν στο ίδιο σημείο. Επειδή έχω δουλέψει σούπερ μάρκετ (το μεγαλύτερο που υπάρχει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα), οι θέσεις των προϊόντων μόνο τυχαίες δεν είναι. Όπως και οι χωροταξία, διαδρομές του καταναλωτή κλπ...Θα μπορούσα να σας αναλύω για ώρες τα ψυχογραφικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται, πάνω σε μία κάτοψη καταστήματος.

Πάντως, καμμία διαφήμιση δεν γίνεται για να σπάνε τα νεύρα του καταναλωτή. Βέβαια αρκετές το καταφέρνουν!!!!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τότε και τα παριζάκια θα ήταν στο ίδιο σημείο.

Απλά δε θα χωρούσαν μάλλον!  :)

Και γω από μάθημα χωροθέτησης στο πανεπιστήμιο το χω ακούσει, και συγκεκριμένα το παράδειγμα που μας ανέλυσαν ήταν για σούπερ μαρκετ.

Απλά δε θα χωρούσαν μάλλον!  :)

Ναι...δεν χωράνε τα ψυγεία... ;D ;D

Επίσης άλλη αξία το τρόφιμο και άλλη η τσίχλα.

Εγω θελω να μου πεις γιατι σχεδον ολα τα σουπερ μαρκετ εχουν τα προφυλακτικα στα ταμεια.. Δηλαδη μια τοσο προσωπικη και με μεγαλη διαρκεια διαδικασια αποφασης να γινεται υπο την πιεση του απο πισω..??! :-\ ;D ::)

Εγω θελω να μου πεις γιατι σχεδον ολα τα σουπερ μαρκετ εχουν τα προφυλακτικα στα ταμεια.. Δηλαδη μια τοσο προσωπικη και με μεγαλη διαρκεια διαδικασια αποφασης να γινεται υπο την πιεση του απο πισω..??! :-\ ;D ::)

Ακριβώς γιατί είναι μια τοσο προσωπικη απόφαση (μεγάλη διάρκεια δεν γνωρίζω), είναι εκεί για να μην τα ανοίγουν και τα κλέβουν.

Βέβαια αυτό που λές δεν ισχύει. Carrefour, Aldi...δεν τα έχουν στα ταμεία...ούτε καν ο Makro που τα πουλάει σε συσκευασία "στρατοπέδου" ;D

Ε νταξει πολλα μπορουν να κλεψουν με αυτο το σκεπτικο..

Δεν εχω δει ποτε παντως σε σουπερ γειτονιας αποκλειστικο χωρο η μαζι με τα σαπουνια πχ!

(''Makro που τα πουλάει σε συσκευασία "στρατοπέδου" Grin''  ναι ε?!  ;D ;D ;D)

μας βλεπω για παιδικη χαρα με τιτλο : Jumbo.. και προφυλαξη!

Δεν εχω δει ποτε παντως σε σουπερ γειτονιας αποκλειστικο χωρο η μαζι με τα σαπουνια πχ!

μμ το έχω παρατηρήσει σε όλα, και μάλιστα είναι όντως μαζί με τα σαπούνια, πχ. Βασιλόπουλος Ζωγράφου.

μας βλεπω για παιδικη χαρα με τιτλο : Jumbo.. και προφυλαξη!

Ε μα δεν έχουμε κ τόσα άλλα να πούμε πια για τις διαφημίσει τζάμπο.

Χαίρουν τόσης αξίας, ώστε να αξίζουν τόσης ανάλυσης;

ΑΑ ολα και ολα εγω ειμαι κεφατος.. Μονο στου Βεροπουλου!!! Κυριε Βεροπουλε καντε κατι γιατι με εχει σταμπαρει μια ταμειας και με κανουν περιεργα σχολια και βαλτε και χορδες κιθαρας!!

Ε μα δεν έχουμε κ τόσα άλλα να πούμε πια για τις διαφημίσει τζάμπο.

Χαίρουν τόσης αξίας, ώστε να αξίζουν τόσης ανάλυσης;

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι διαφημίσεις του τζάμπο είναι μουσικά διαμάντια (για εμένα).... Για παράδειγμα η τωρινή διαφήμιση είναι Χιώτης και μάλιστα στα καλύτερά του... Η προηγούμενη ακριβώς ήταν Ζαμπέτας.. Πιο πριν Maraveyas Ilegal μία άλλη φάση James Brown κλπ... Με τη μουσική που παίζει στο 90% το ελληνικό ραδιόφωνο καλύτερα να ακούω μαζεμένες (ακόμα και σε cd) τις διαφημίσεις του Jumbo των τελευταίων 4 χρόνων παρά τα ελληνικά σκυλοποπ...

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου