Προς το περιεχόμενο

Διαφημιστικά JUMBO

asprados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε παλικάρια.. Είναι κανείς απο εδώ μέσα που συμμετέχει στις παραγωγές των διαφημιστικών του JUMBO??

Αν ναι, θέλω να τον γνωρίσω και να του σφίξω το χέρι!! ;D

Φαντάζομαι οτι οι περισσότεροι συμφωνείτε πως απλά δεν υπάρχουν οι ιδέες.

Προφανώς έχουν πιάσει το νόημα, και υπάρχει κ το ανάλογο χρήμα..

Όπως και να έχει, μπράβο στα παιδιά της παραγωγής..!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ θα συμφωνήσω με τον asprados.

Είμαι μέγας FAN των διαφημιστικών jumbo. Τα θεωρώ όλα πολύ έξυπνα και εμπνευσμένα ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Κοίτα...ΚΙΤΣ είναι... δεν αντιλέγω... Αλλα γενικά είναι υπερπαραγωγές, αν λάβεις υπ'όψιν σου, το κάθε πότε τα αλλάζουν, και θυμηθείς και τα παλαιότερα.. Κάτι latin κομματάκια που είχαν κάνει και διάφορα άλλα κατά καιρούς.. Αν δεις μεμονομένα τα 2 τελευταία, τότε ναι, το λες ΚΙΤΣ.. Αλλά σε γενικές γραμμές έχουν ιδέες τα παλικάρια..

Αν κι εφόσων πρόκειται για κάποια συγκεκριμένη ομάδα..

Δε βλέπω τηλεόραση οπότε χάνω σχεδόν όλες τις διαφημίσεις, άρα δε ξέρω και τις πιο πρόσφατες σίγουρα.

Οι περισσότερες που έχω δει από τα τζάμπο δε παλεύονταν μια, ή κάτι άλλες ραδιοφωνικές... απελπισία.

Η μόνη καλή ήταν μια που έλεγε κομμάτι της ζωής μας κ είχε σακούλες τζάμπο σε διάφορες χρήσεις. Αυτή ναι όντως.

Ο, τι πιο δημιουργικο σε ραδιοφωνικη διαφημηση εχω ακουσει.

Απιστευτο το team που τις φτιαχνει.

Θυμαμαι το λαικο του πονου που ειχαν φτιαξει που χτυπουσε η πορτα:

-τοκ τοκ

-ποιος είναι?

-τα βασανα...

Ελιωσα οταν το ακουσα

Hi!! I'm Paul from guitar world!!

Και εγώ με την σειρά μου θα συμφωνήσω με τον asprados. Θεωρώ ότι τα ραδιοφωνικά τους σποτ είναι ευρηματικότατα. Έχουν καλύψει σχεδόν όλα τα μουσικά είδη κατά καιρούς με την ανάλογη διακωμώδηση. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος τους. Επίσης η παραγωγή τους στο σύνολο της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις, υποτίθεται, σοβαρές ελληνικές παραγωγές. Σε σημείο μάλιστα, (τουλάχιστον παλαιότερα), όταν άκουγα κάποιο σποτ της εν λόγω φίρμας στο ραδιόφωνο, να περνάει αρκετό διάστημα μέχρι να καταλάβω ότι πρόκειται για διαφημιστικό. Κάτι που επίσης το είχα ξανασυναντήσει παλαιότερα σε κάποια διαφημιστικά του Love Radio.

Φαντάζομαι ότι ο asprados μιλάει αποκλειστικά για τα ραδιοφωνικά σποτ και όχι της tv.

Έτσι κι αλλιώς ραδιόφωνο ακούω περισσότερο, αν όχι αποκλειστικά, μέσα στο αμάξι όπως πιστεύω και οι περισσότεροι από εμάς. Τουλάχιστον με αυτούς γελάει και λίγο το χειλάκι μας μέσα στον σωρό των κάθε λογής υποτίθεται σοβαρών διαφημιστικών.

Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου