Προς το περιεχόμενο

Guitar Rig - Το ΤΕΛΟΣ των ενισχυτων στο recording;

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλός ο φούρνος μικροκυμάτων αλλα αλλο πράγμα η μπριζόλα κατευθείαν απτα κάρβουνα :D :D :D

εγώ παίδες ειμαι λάτρης της τεχνολογίας και όταν θα φτάσει το rig να χτυπάει στα ισα τους λαμπατους θα είμαι και ο πρώτος που θα το παραδεχτεί και θα πανηγυρίσει (γιατί θα το αποκτήσω αμέσως...με τον γνωστό τρόπο) :D

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 243
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οτι πειτε παιδια ,εσεις ξερετε καλυτερα αλλωστε... :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

καλός ο φούρνος μικροκυμάτων αλλα αλλο πράγμα η μπριζόλα κατευθείαν απτα κάρβουνα :D :D :D

εχεις ξεπαγωσει ποτε κιμα στα καρβουνα? :):):)

Μήπως το ψυγείο σου είναι πάγου?!??! :lol: :D :D :D

Μήπως το ψυγείο σου είναι πάγου?!??! :lol: :D :D :D

εχετε φαει κοκκινιστη πατσα???κορυφη :D :D

μα γιαυτο πηρα τον λαμπατο (για να παιζω νομιζατε?)για να ξεπαγονω κιμα πανω στις 6 λαμπες του :D :D

μα γιαυτο πηρα τον λαμπατο (για να παιζω νομιζατε?)για να ξεπαγονω κιμα πανω στις 6 λαμπες του :D :D

OK' date=' να συμβιβάσουμε λίγο τα πράγματα?

pcbbq.jpg

:D

esp1982 δεν ειπα να ακουσεις κανενα demo sample ' date=' σου εστειλα λινκ με to το ιδιο το προγραμμα σε demo εκδοση , trial εκδοση που λενε, που λειτουργει δηλαδη για λιγες μερες ισα ισα για να το δοκιμασεις . αν δε βγαλεις συμπερασμα ετσι τοτε πως θα βγαλεις?[/quote']

ΩΧ...υπαρχει τετοιο demo?...ουπς...δεν το ηξερα :oops:

σε ευχαριστω boody...το κατεβαζω ευθυς αμεσως για δοκιμη :lol:

(ειμαι και περιεργος να δω αν στην εισοδο που "ακουει" το guitar rig περασω τον ενισχυτη μου απο μικροφωνο τι θα γινει)... :lol: ζητω τα πειραματα :D

φοργκετ ιτ πανικος θα γινει. καταρχην θα βαλεις καμπινα πανω στην καμπινα? ή παραμορφωση πανω στην παραμορφωση.

εκτος κι αν απενεργοποιησεις τις καμπινες απο το ριγκ αλλα θα εχεις κανει παλι κατι ανορθοδοξο. αλλα φυσικα υπαρχει το ενδεχομενο απο τυχη να βγει και κατι ενδιαφερον. μπορεις να το κανεις ομως αμα το θες πολυ. αν το κανεις σωστα μπορεις να κανεις κατι που να μοιαζει με reamp (τεχνικη κατα την οποιοα περναμε μια ηχογραφηση μεσα απο εναν ενισχυτη κιθαρας πχ (και οχι μονο, stomp boxes αυτοενισχυομενα κλπ) και τα ξαναηχογραφουμε)

Πάντως, και με τον κίνδυνο να μας πλακώσει ο Superfunk στο ξύλο, θα ήθελα να προτείνω στους... πληκτράδες την χρήση του Guitar Rig, σαν Insert Effect. Ανοίξτε κάτι απλό (π.χ. ένα ηλεκτρικό πιάνο) και περάστε το μέσα από το Rig και... θα τα δείτε ΟΛΑ !!!

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου