Προς το περιεχόμενο

Guitar Rig - Το ΤΕΛΟΣ των ενισχυτων στο recording;

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

α,και η κιθαρα δεν χρειαζεται να εχει απαραιτητα βρωμικο ηχο για να παιξει πρωταγωνιστικο ρολο,γινεται και με καθαρο ηχο ..πρωταγωνιστρια

:wink:

Λοιπόν με ψήνετε σιγά σιγά...Με τρώει και η τσέπη μου πάλι μια και ξεχρέωσα τις προηγούμενες αμαρτίες..

Χωρίς το foot controller πόσο πάει το μαλλί?

Δε με χαλάει η ιδέα του να κάνω practice στο δωμάτιο έχοντας φοβερό ήχο...(τώρα παίζω με τον trademark 10)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 243
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

heavy lead sounds (ολος ο δισκος του Marilyn Manson);;;;

Βρε φιλε SF ...θεωρεις σημειο αναφορας lead sound την μπαντα του εν λογω ανωμαλου;;;;

Please..μια ερωτηση,πες μου τι προτυπο ηχο lead εχεις στο μυαλο σου ως μοναδα συγκρισης;;;

Παιδια με κουρασατε,ειλικρινα μιλαω. :wink:

Στο κατω-κατω της γραφης μπειτε στο site της native instruments και ακουστε με τα ιδια σας τα αυτια.

Antouan-z ΟΤΙ LEAD HXO γουσταρεις σου βγαζει.Απο Εric Johnson & Santana μεχρι Jimmy Page & Eric Clapton & Slipknot & ΟΤΙ ΚΑΦΡΙΛΑ θες!!

(ακομα και τον καγκουρο-ηχο του Satriani ΙΔΙΟ τον εχει πετυχει στο πρεσετ!! :lol: )

Παρεμπιπτοντως ο κιθαριστας του MM (και ο ηχος του) Γ...EI!! :wink: (ειναι πλεον βεβαια εκτος μπαντας και παιζει καντρυ οπως καθε κιθαριστας που σεβεται τον..εαυτο του! :lol: )

Δεν υπαρχει κανεις συγκεκριμενος ηχος lead η rhythm που να θεωρω τον καλυτερο καθε κιθαριστας εχει τον δικο του ηχο (αν και αν με στριμωχνες πολυ θα σου ελεγα οτι τον καλυτερο ηχο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε τον εχει ο Edge)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παιδια με κουρασατε,ειλικρινα μιλαω. :wink:

Καλα δε σε βαλαμε να κανεις και πους απς.. :D :D :D :D

Παρεμπιπτοντως ο κιθαριστας του MM (και ο ηχος του) Γ...EI!! :wink: (ειναι πλεον βεβαια εκτος μπαντας και παιζει καντρυ οπως καθε κιθαριστας που σεβεται τον..εαυτο του! :lol: )

Ακου Michael Lee Firkins kai ασε τον ανωμαλο του Manson να προσπαθει να παιζει country......

Να προσθέσω με tele ; Ή εννοείται; :lol: :lol:

Το GR καλό και άγιο είναι, το μόνο πρόβλημα είναι ότι συνήθως ο κόσμος δε μας ακούει ηχογραφημένους αλλά ζωντανούς ! Εμάς τους πτωχούς τουλάχιστον. :lol: Οπότε H/W και ξερό ψωμί...

Empty Rooms

αρχηγε εχω παψει εδω και χρονια να ακουω ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ακουω μουσικη :wink:

Ωχ!Τι μαλλι ειναι αυτο που εχει ο τυπος απο ταινια με το Γαρδελη ξεφυγε?!!δεν νομιζω να τον ακουσω.... :lol:

Το GR καλό και άγιο είναι, το μόνο πρόβλημα είναι ότι συνήθως ο κόσμος δε μας ακούει ηχογραφημένους αλλά ζωντανούς ! Εμάς τους πτωχούς τουλάχιστον. Οπότε H/W και ξερό ψωμί...

τι ειναι το H/W??

Και για αλλη μια φορα σας λεω,κρινω το gr σαν προγραμμα ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ τι δεν μπορειτε να καταλάβετε??

ειναι σαν να σας προτεινα το Golf για καταπληκτικο αυτοκινητο & να μου λεγατε οτι το.. ποδηλατο Kagemusa ειναι καλύτερο επειδη δεν καει βενζινη!!

μη μπερδευουμε την κουδουνα με τη...μουρουνα!! :lol:

ελα Χριστε & Παναγια! 8O

αρχηγε εχω παψει εδω και χρονια να ακουω ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ακουω μουσικη :wink:

Ωχ!Τι μαλλι ειναι αυτο που εχει ο τυπος απο ταινια με το Γαρδελη ξεφυγε?!!δεν νομιζω να τον ακουσω.... :lol:

Φιλε SF δεν ξερω αν ξεφυγε απο τον Γαρδελη..αλλα στο εξωτερικο ειναι απο τους πιο αναγνωρισμενους κιθαριστες απο τα τελη της δεκατιας του 80,και με αρκετες διακρισεις..αν κρινεις απο την εμφανιση..τοτε... :D :o 8O .. αλλα τρελο αγορι σιγουρα αστειευεσαι...

Τωρα αν οι κθαριστες δεν ειναι μουσικη..its ok...γνωμη σου...ναι..τωρα που το σκεφτομαι εχεις δικιο...Neal Schon..Andy Timmons..Zaza..Garsed....για το πο...ο ειναι...ειναι απλα επιδειξη τεχνικης...οχι μουσικη..

Για πες μου ρε ζημιαρη να ακουσω και μουσικη..τι προτεινεις;;;18 ειμαι και τωρα ξεκιναω να ακουω....

HardWear, Μηχανήματα, Εξοπλισμός, Gear...

Μην τρελλαίνεσαι, εμένα τουλάχιστον η παρατήρησή μου αφορούσε στο ότι εκ των πραγμάτων ρίχνουμε βάρος στον live ήχο μας. Το GR το χρησιμοποιώ και εγώ όταν γράφω, όχι στο δικό μου pc, και έχω πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά τι νόημα έχει άμα δε μπορω να το μεταφέρω on stage; Μήπως, όπως είπε περίπου είπε και ένας φίλος πιο πάνω, ήρθε ή ώρα που κι οι κιθαρίστες θα βγαίνουν με λαπιτόπι να παίξουν; Γιατί όχι;

Πάντως δεν είμαι αρνητικός στο GR...

Empty Rooms

Τωρα αν οι κθαριστες δεν ειναι μουσικη..its ok...γνωμη σου...ναι..τωρα που το σκεφτομαι εχεις δικιο...Neal Schon..Andy Timmons..Zaza..Garsed....για το πο...ο ειναι...ειναι απλα επιδειξη τεχνικης...οχι μουσικη..

Για πες μου ρε ζημιαρη να ακουσω και μουσικη..τι προτεινεις;;;18 ειμαι και τωρα ξεκιναω να ακουω....

αν και οντως αυτοι που αναφερεις δεν μου αρεσουν καθολου ... :wink:

τσεκαρε μερικους απο τους παρακατω κιθαριστες που ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ (και πρωτοποριακη σε πολλες περιπτωσεις) μουσικη

κανε google για

NELS CLINE

RY COODER

DANNY GATTON

MARK RIBBOT

MORIS TEPPER

BRENT MASON

GRAHAM COXON

ANDY SUMMERS

BILL HULLET

ο κοσμος της κιθαρας ειναι πολυ μεγαλος για να περιοριζεται μονο σε τυπους που παιζουν πολυ γρηγορα και εχουν mullets :lol:

κοσμος της κιθαρας ειναι πολυ μεγαλος για να περιοριζεται μονο σε τυπους που παιζουν πολυ γρηγορα και εχουν mullets

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Που να ακουσεις αλλους...............Εχεις δικιο..ειναι ανουσιο,ακατανοητο και φλυαρο το παιξιμο των παραπανω...Πως τους ακουω ουτε εγω δεν ξερω...

8O 8O 8O 8O 8O

Ευχαριστω για τις προτασεις σου...τωρα μωρε ξεκιναω να μαθαινω....λεω να ακουσω και καποιον Vai. zatirani..καπως ετσι μου τους ειπαν....

Τελως παντων...μαλλον διαφερουν πολυ τα αυτια μας...χααααχχα...παντως ενα σου λεω....Βασανισου...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου