skantzos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα! Λοιπόν θέλω να αγοράσω μια ηλεκτρακουστική (ή ακουστική, εσείς θα μου πείτε...) αλλά δεν έχω ιδέα προς τα που να κινηθώ ούτε τι πρέπει να προσέξω (αρχάριος γαρ) Το budget είναι τα 200 ευρώ MAXIMUM. Έχω σταμπάρει αυτή http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=5706&osCsid=a44aa7b αλλά κάπου διάβασα ότι οι Fender ακουστικές είναι πολύ σκληρές ή κάτι τέτοιο... Υπάρχει καλύτερη πρόταση σε ηλ/ακουστική?? Εάν πάω σε απλή ακουστική παίρνω κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά? Τι προτείνετε?? Το αν είναι σκληρή ή μαλακή φτιάχνεται με ένα setup. Βέβαια το setup κοστίζει, γιατί θέλει χρόνο και δε γίνεται και από ρομπότ. Σε αυτά τα λεφτά κοίτα αν μπορείς να βρεις τίποτα με μασιφ καπάκι, τουλάχιστον να μην είναι καπλαμας ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
basderas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Τσέκαρε και τις Ashton... Σ' αυτά τα λεφτά είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Δεν συγκρίνονται καν με stagg και τέτοια. www.myspace.com/kostasbasdanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ronin Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν την Cort ούτε που την είχα υπόψη μου σαν εταιρεία και να που οι περισσότεροι μου την προτείνετε. Φυσικά και θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκαν εταιρείες όπως Epiphone, Fender κτλ. που είναι και πιο φημισμένες. Αρχίζω ψάξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση