Giwrgos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 πσσσσσς.. κάτι σε Joe Satriani φέρνει :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 wραιο παιξιμο.μπραβο..το μονο που ηθελα να ακουσω παραπανω ηταν τηv κιθαρα να 'σκουζει' σε χαμηλοτερα ταστα με bends για να φτιαχτω για τα καλα..στις μπαλαντες μ αρεσει να σκουζει η κιθαρα..και νομιζω ετσι πρεπει..ευχαριστω.και παλι μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Άριστη τεχνική, πολύ καλή ηχογράφηση, αλλά ρε παιδί μου χαραμίζεσαι σε παλιά κιθαριστικα μοτίβο, μηπως να δοκιμάσεις κάτι ποιο extreme? Αφού έχεις τα προσόντα, για δοκίμασε κάποια πιο περίεργη σύνθεση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 να ρωτησω κατι ψιλοασχετο,τετοια beatακια που συνοδευουν την κιθαρα εκτος απο το να τα γραψω μπορω να τα βρω καπου αλλου? hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 μπραβο φιλε η κιθαρα σου μιλαει!!!!!ωραια τεχνικη και πολυ ρομαντικο παιξιμο.ειμαι πολυ φαν αυτων τον ακουσματων και πραγματικα ψοφαω για τετοια ακουσματα που θεωρω οτι σπανιζουν τετοιες δουλειες καινουργιες σημερα.ειμαι σιγουρος οτι ακους πολυ satriani.o τροπος που χειριζεσαι τα bending μου θυμησε πολυ τον joe.βεβαιως αυτο το αναφερω για καλο και οχι με την εννοια οτι αντιγραφεις κατι τετοιο..ενα παραπονο μονο το κομματι ηταν μικρο,οποτε γραψε κι αλλα αξιζει τον κοπο!!το κεφαλι μας πρεπει να συνεχιζει να καιγεται ταξιδευοντας μεσα σε μουσικες μελωδειες.....με πολυ ηλεκτρικη κιθαρα τετοιου ειδους!!!οποτε καυτο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 παιχταρα μου,, !! ετσι γιατι πολυ county γιναμε τελευταια. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nightblues Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε μου πολύ ωραίο και μεστό παίξιμο. Όταν κάνεις κατι με αγάπη σπάνια να μην ανταμηφθείς.... Πολύ ωραίος. Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vthomas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για την country... Εξαίσιο κομμάτι, βάλτου και μια μετατροπία να απογειωθεί τελείως, ντε!! Αφού φαίνεται ότι σου βγαίνει όμορφα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 μια που ο μακροσκιος μου εδωσε το λινκ εκατσα κ ακουσα κα την δικια σου την εκτελεση κ μπορω να πω ειναι πανεμορφη! οταν συνδιαζεται η τεχνικη με την μελωδια κ το ουσιαστικο παιξιμο τοτε εχουμε ενα τετοιο φοβερο αποτελεσμα! συγχαρητιρια! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Πολύ καλή ανάπτυξη του σόλο,έχεις βγάλει πολύ όμορφη μουσική φίλε. Ωραίος παίκτης! :D Μην φοβάσαι τα λάθη όμως! :-X :-* feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση