Προς το περιεχόμενο

Ακούστε και αυτό !!

eangle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

wραιο παιξιμο.μπραβο..το μονο που ηθελα να ακουσω παραπανω ηταν τηv κιθαρα να 'σκουζει' σε χαμηλοτερα ταστα με bends για να φτιαχτω για τα καλα..στις μπαλαντες μ αρεσει να σκουζει η κιθαρα..και νομιζω ετσι πρεπει..ευχαριστω.και παλι μπραβο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άριστη τεχνική, πολύ καλή ηχογράφηση, αλλά ρε παιδί μου χαραμίζεσαι σε παλιά

κιθαριστικα μοτίβο, μηπως να δοκιμάσεις κάτι ποιο extreme? Αφού έχεις τα προσόντα,

για δοκίμασε κάποια πιο περίεργη σύνθεση!!!

να ρωτησω κατι ψιλοασχετο,τετοια beatακια που συνοδευουν την κιθαρα εκτος απο το να τα γραψω μπορω να τα βρω καπου αλλου?

hell aint a bad place to be...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

μπραβο φιλε η κιθαρα σου μιλαει!!!!!ωραια τεχνικη και πολυ ρομαντικο παιξιμο.ειμαι πολυ φαν αυτων τον ακουσματων και πραγματικα ψοφαω για τετοια ακουσματα που θεωρω οτι σπανιζουν τετοιες δουλειες καινουργιες σημερα.ειμαι σιγουρος οτι ακους πολυ satriani.o τροπος που χειριζεσαι τα bending μου θυμησε πολυ τον joe.βεβαιως αυτο το αναφερω για καλο και οχι με την εννοια οτι αντιγραφεις κατι τετοιο..ενα παραπονο μονο το κομματι ηταν μικρο,οποτε γραψε κι αλλα αξιζει τον κοπο!!το κεφαλι μας πρεπει να συνεχιζει να καιγεται ταξιδευοντας μεσα σε μουσικες μελωδειες.....με πολυ ηλεκτρικη κιθαρα τετοιου ειδους!!!οποτε καυτο!!!!!

Φίλε μου πολύ ωραίο και μεστό παίξιμο. Όταν κάνεις κατι με αγάπη σπάνια να μην ανταμηφθείς.... Πολύ ωραίος.

Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή....

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για την country...

Εξαίσιο κομμάτι, βάλτου και μια μετατροπία να απογειωθεί τελείως, ντε!! Αφού φαίνεται ότι σου βγαίνει όμορφα...

• 6 μήνες αργότερα...

μια που ο μακροσκιος μου εδωσε το λινκ

εκατσα κ ακουσα κα την δικια σου την εκτελεση κ μπορω να πω ειναι πανεμορφη!

οταν συνδιαζεται η τεχνικη με την μελωδια κ το ουσιαστικο παιξιμο τοτε εχουμε ενα τετοιο φοβερο αποτελεσμα!

συγχαρητιρια!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Πολύ καλή ανάπτυξη του σόλο,έχεις βγάλει πολύ όμορφη μουσική φίλε.

Ωραίος παίκτης!  :D

Μην φοβάσαι τα λάθη όμως!  :-X

:-*

feel da FUNK blast

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου