kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 πολυ σωστος ο eangle, μπορω να πω απτα καλυτερα κλιπακια που εχω ακουσει στο forum, πολυ οραιος ηχος και feel μπραβο θελουμε κιαλλο :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
abstractblue Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 Eangle, οχι μονο πρεπει αλλα και μπορεις να δωσεις καλυτερα αποτελεσματα. Το ποιο πιθανο ειναι οτι την ηχογραφηση την εκανες κατα την δειαρκεια του πρωινου σου καφε πραγμα που ειναι παραπλανητικο για τον τυχαιο ακροατη-ισως να νομισει οτι ειναι ευκολο να φτάσεις να έχεις αυτο το ερμηνευτικο αποτελεσμα. Ομως εγω οπως και ολα τα παιδια που απαντησαν ξερουμε οτι εχεις περασει ατελειωτες ωρες μελετωντας γιαυτο και οι γνωμες μας ειναι θετικες. Οσο για το αν εισαι εχεις περασει πολλους ερωτες στην ζωη σου, :roll: δεν θα μπορουσα να πω, το μονο που μπορω να πω και ειναι φανερο, ειναι οτι η κιθαρα ειναι η πρωτη γυναικα που σε γοήτευσε και η μονη που ποτε δεν θα σε απογοητευσει! Right on!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 παντως για μενα αυτη τη στιγμη ειναι στο Νο1 του Νοιz chart..... :) :) :) :) :) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 η κιθαρα ειναι η πρωτη γυναικα που σε γοήτευσε και η μονη που ποτε δεν θα σε απογοητευσει! Right on!!! 8) οπως ολες οι γυναικες ετσι και η κιθαρα μας κανει τα τσαλιμακια της ποτε ποτε...κρατα και κανα σετ χορδες παραπανω και μην ξεχασεις τα αλενακια σου στο επομενο live :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 Σας ευχαριστώ όλους !! http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Το Link δεν δουλεύει... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 είναι στο my music http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
washburn Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 που ειναι?? ornos tou daous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ καλός μεγάλε!! Ρε συ κι εμένα τον Gary Moore μου θύμισες... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ καλός ήχος και προπάντων πολύ καλό παίξιμο! Υ.Γ. Εμένα δεν μου θύμισε gary moore :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση