Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Με γειές τα εργαλεία  ;)

Για αρχή δοκιμάστε-και φέρτε στα μέτρα σας-έτοιμα presets από το CustomTone της Line 6 (http://line6.com/customtone/)

ή

κατεβάστε τις συλλογές του Mr Glenn DeLaune από το blog του (http://www.glenndelaune.com/Patch_download_page/PatchDownloadArea.htm - εκεί που λέει "my entire .... bundle").

Από ότι έχω καταλάβει-και έχω δοκιμάσει- το software του UX-1 υποστηρίζει όλους τους τύπους αρχείων/presets της Line 6. Απλά τα dual tones δουλεύουν μόνο στο Pod Farm και όχι στο Gearbox.

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Total frustration ήταν η πρώτη απόπειρα στησίματος της UX1 στο laptop.

Μία ακούγονταν ήχος από το POD Farm, μία διακόπτονταν.

Δοκίμασα και το Amplitube 3 και το Amplitube Fender, όλα σε standalone mode, μία δούλευαν, μία όχι. Σε DAW δεν κατάφερα να την κάνω να δουλέψει, ούτε στο Live 7 Line6 edition που συνοδεύει το μηχάνημα, ούτε στο Reaper, ούτε πουθενά. Ενώ επιλέγω την UX1 σαν audio interface, δεν υπάρχει ήχος. Εγκατέστησα και 2-3 VST synths, δεν παράγει καθόλου ήχο το μηχάνημα.

Σε standalone mode ακούγεται ήχος, καθαρός, αλλά αν πάω να αλλάξω μία ρύθμιση στο ASIO panel, διακόπτεται και λύνεται μόνο με αποσύνδεση της UX1 από τον υπολογιστή ή με επανεκκίνηση.

Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τους drivers της Line6 για τα Windows 7;

Υπάρχει κάποιος που να έχει την UX1 ή την UX2 και να μπόρεσε να την δουλέψει σε Windows 7;

Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να χρησιμοποιήσω τον οδηγό ASIO4ALL, αν και δεν ξέρω αν θα βοηθούσε καθόλου. Το επόμενο που σκέφτομαι να κάνω είναι να δοκιμάσω την UX1 και στον δικό μου υπολογιστή.

Δώστε μου τα φώτα σας γιατί τα έχω βρει σκούρα, και δεν είναι και δικό μου το μηχάνημα, και έχω ψιλοεκτεθεί στον φίλο μου που με κοιτούσε αποσβολωμένος να προσπαθώ να σετάρω το σύστημά του...  ???

Δημοσιευμένο

Η Line 6 έχει ενημερώσει τους drivers της για υποστήριξη σε Windows 7, έχεις βάλει τους σωστούς drivers?

Σε πρώτη φάση προτείνω να απεγκαταστήσεις και να εγκατέστησεις ξανα τους τελευταίους driver (μέσα από το Line6Monkey αφού έχει πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις).

Αν πάλι δε δουλέψει, στο POD Farm πήγαινε Help->Hardware and driver settings: παίξε με τιμές default buffer size, και ToneDirect&USBAudioStreaming.

Εννοείται πάντα πως τη συσκευή την έχεις συνδεδεμένη σε USB θύρα πάνω στο pc και ποτέ σε USB HUB. Επίσης όταν κλείνει το Monkey για να εγκατασταθεί η συσκευή, πρέπει να την αποσυνδέσεις και να την επανασυνδέσεις μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

PS. Μην αγχώνεσαι και εμένα έκανε κουλά τη πρώτη φορά που το εγκατέστησα, αλλά από δικό μου λάθος στην όλη διαδικασία της εγκατάστασης.

Δημοσιευμένο

Η Line 6 έχει ενημερώσει τους drivers της για υποστήριξη σε Windows 7, έχεις βάλει τους σωστούς drivers?

Σε πρώτη φάση προτείνω να απεγκαταστήσεις και να εγκατέστησεις ξανα τους τελευταίους driver (μέσα από το Line6Monkey αφού έχει πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις).

Οι drivers είναι οι τελευταίοι, κατεβασμένοι μέσα από το Line6 Monkey.

Οι εκδόσεις του Monkey και του POD Farm είναι οι πιο πρόσφατες.

Θα δοκιμάσω ξανά απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση όλου του πακέτου λογισμικού.

Αν πάλι δε δουλέψει, στο POD Farm πήγαινε Help->Hardware and driver settings: παίξε με τιμές default buffer size, και ToneDirect&USBAudioStreaming.

Καλή ιδέα, μόλις έχω την ευκαιρία θα το ψάξω ξανά.

Εννοείται πάντα πως τη συσκευή την έχεις συνδεδεμένη σε USB θύρα πάνω στο pc και ποτέ σε USB HUB. Επίσης όταν κλείνει το Monkey για να εγκατασταθεί η συσκευή, πρέπει να την αποσυνδέσεις και να την επανασυνδέσεις μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Εννοείται ότι η UX1 κούμπωσε πάνω σε δική της θύρα USB, χωρίς USB hub, και δοκίμασα όλες τις θύρες του μηχανήματος. Το ίδιο αποτέλεσμα σε όλες τις περιπτώσεις.

PS. Μην αγχώνεσαι και εμένα έκανε κουλά τη πρώτη φορά που το εγκατέστησα, αλλά από δικό μου λάθος στην όλη διαδικασία της εγκατάστασης.

Εννοείται ότι θα το ξαναψάξω πολλές φορές, δεν είναι δυνατό να μην λειτουργεί ένα μοντέρνο USB audio interface σε ένα μοντέρνο λειτουργικό.

p.s.:

Ευχαριστώ αφάνταστα για τις συμβουλές και τη βοήθεια.

Σίγουρα δεν ξεμπέρδεψες μαζί μου!...  ;D

Δημοσιευμένο

Σε παιδιά έλεος, μάλλον βρήκα τι φταίει. Το Acer που πήρε ο φίλος μου πρέπει να έχει εγκατεστημένα τα Windows 7 64-bit και όχι 32-bit, γι' αυτό πιστεύω ότι δεν δουλεύει η UX1. Μόλις τη δοκίμασα στον HP μου που έχω βάλει Windows 7 32-bit και δουλεύει ρολόι.

Δεν έχω το υπολογιστή του φίλου μου μπροστά μου για να δω τις πληροφορίες συστήματος όπου θα αναγράφεται η έκδοση των Windows, αλλά μάλλον έχει 64-μπιτα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι στον δίσκο συστήματος υπάρχουν δύο φάκελοι "Αρχεία Εφαρμογών": ένας κανονικά με αυτό το όνομα κι ένας που λέει "Αρχεία Εφαρμογών (x86)".  Μάλλον αυτό είναι, ε; ???

Το θέμα είναι, τι μπορώ να κάνω πλέον; Ο υπολογιστής δεν συνοδευόταν από CD εγκατάστασης των Windows, αλλά από ό,τι ξέρω μπορώ να δημιουργήσω δίσκους επαναφοράς. Αν αποφασίσω να ξαναστήσω τα Windows 7 από την αρχή, θα μπορώ να επιλέξω να εγκαταστήσω την 32-μπιτη έκδοση και όχι την 64-μπιτη; ???

Δημοσιευμένο

Αφού η συσκευή δουλεύει κανονικά στο pc σου τότε, όπως είπες, το πρόβλημα  εντοπίζεται στο pc του φίλου σου. Δεν έχω βάλει ακόμα Win7 για να εκφέρω γνώμη.

Το καλό είναι πως αποκλείστηκε η περίπτωση δυσλειτουργίας συσκευής. Δοκιμάστε μήπως υπάρχει τίποτε αντίστοιχο στο forum της εταιρίας, ή post-αρετε εκεί το πρόβλημά σας. To forum είναι πολύ ενεργό και δίνονται γρήγορες απαντήσεις από υπαλλήλους της Line6.

Καλή τύχη!

Δημοσιευμένο

έχω acer laptop με win 7 64 bit και δουλεύει άψογα η UX1

Πολύ παράξενο. Ο φίλος μου έχει πάρει συγκεκριμένα αυτό το μεντέλο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906864&u=ACER-ASPIRE-5740G-334G32MN

Ό,τι και να έκανα, όσο και να προσπάθησα, δεν δούλεψε με τίποτα στον υπολογιστή του. Στον δικό μου υπολογιστή εγκαταστάθηκε με τυπικές διαδικασίες και το πολύ σε 10-15 λεπτά την χρησιμοποιούσα με ένα σωρό εφαρμογές. Ακόμα και σαν συσκευή συστήματος την σετάρισα (για χρήση από τα Windows, Winamp, άλλες εφαρμογές κλπ) και δούλεψε μια χαρά. Ο υπολογιστής του φίλου μου είναι φρέσκος, χωρίς περιττές ή "περίεργες" εφαρμογές.

Δημοσιευμένο

Παντως σε καμια περίπτωση μη βάλεις 32-μπιτα windows επανω.

Πέρα του ότι είναι η δουλειά μου αυτή, έχω ακριβώς το ίδιο Λάπτοπ!!

Με 32-μπιτ ΔΕΝ υπάρχουν  ντραιβερς για την κάρτα γραφικών.. Επίσης θα χάσει 1gb απο την

RAM.

έχω acer laptop με win 7 64 bit και δουλεύει άψογα η UX1

Θα έλεγα να μιλήσεις με τον παραπάνω φίλο, αν έχει βρεί λύση...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...