kritonakos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειληκρινα συγγνωμη για το νεο θεμα αλλα αυτην την φορα δεν εχει να κανει με προβληματα και λυσεις για το korg m3.Απλα οπως καποιοι ηση ξερουν προσφατα αγορασα το m3 αλλα καταλαβα δυστυχως αργα πως δεν με ικανοποιει πληρως γιατι οπως ακουσα κι εμαθα δεν υπαρχουν τοσοι λαικοι ηχοι και δεν μπορεις να παιξεις πανω σε ρυθμο οπως σε πληκτρα της σειρας των pa...Σκεφτηκα να πουλησω το m3 για τηνα γορα καποιου pa αλλα οπως και να το κανουμε το m3 ειναι ενα καλο οργανο με πολλους παραμετρους και θα ταν καλο να το εχω γιατι σιγουρα καπου θα μου χρειαστει στο μελλον...Για τωρα ομως...Τι θα ταν καλο να κανω? Να αγορασω καποιο pa οπως το pa50 που ειναι σχετικα φθηνο και να συνδιασο αυτα τα 2 οργανα στο παιξιμο μου? Να περιμενω μηπως και βγουν καποια λαικα cimbinations και sounds για το m3?Μηπως ειναι αργα για το pa50? μηπως δεν λεει πλεον αυτο το οργανο? Θα θελα αποψεις και συμβουλες αν ειναι δυνατον... Ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 kritonakos προφανώς η έννοια synthesizer σου είναι ΑΓΝΩΣΤΗ. Επειδή είμαι σίγουρος ότι έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς περισσότερο με το να μάθεις το όργανο σου, παρά να ζητιανεύεις ήχους από άτομα που έβαλαν τον κώλο κατω και τους έφτιαξαν ή να μενεις στα υποδεέστερα arrangers που απευθύνονται σε σπιτική χρήση. Τι τα θες τα synthesizer αν δεν καταλαβαίνεις ότι συνθέτουν ήχους; Επέλεξε κυματομορφή, φτιάξε το φίλτρο, την περιβάλλουσα, βάλε κι ενα εφέ και γίνε κύριος του οργάνου σου! Διάβασε το εγχειρίδιο του οργάνου! Θα ελευθερωθείς σαν άνθρωπος και επιτέλους θα καταλάβεις και γιατί έδωσες τόσα λεφτά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kritonakos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Σ ευχαριστο ειλικρινα γι αυτο που λες και δεν εχεις αδικο...Αν και με πειραξαν οι φρεσεις σητιανευεις ηχους και πως οι αλλοι εστρωαν τον κωλο τους,,,Σου εξηγω απλα πως ναι με πληκτρα δεν εχω ασχοληθει γτ δεν ετυχε και δεν ειχα την δυνατοτητα παλιοτερα γτ μια σπουδαζα πιανο μια το σταματουσα μια πηγαινα για αρμονια και γενικοτερα δεν ασχολουμουν σοβαρα αλλα στο θεμα μας τωρα...Εγω αγορασα τα πληκτρα γνωιριζοντας τις δυνατοτητες του, το τι μπορει να κανει...Οχι το πως....Αυτα που μου πες να κανω για να γινω κυριος και στα κινεζικα να το λεγες το ιδιο μου κανει...Θα μου παρει πολυ μα παρα πολυ καιρο για να φτιαξω τον δικο μου ηχο και γενικοτερ να μαθω να χρησιμοποιω το οργανο...Μεχρι τοτε ειναι λογικο να ψαχνω ηχους γιατι ακομα δεν ξερω καν το που μπορω να βρω...Απο χερι σε χερι? Αγορα? Απο ποιον? Απο που? δεν τα ξερω ακομα αυτα γι αυτο και τα ψαχνω...Δεν ζητιανεψα τιποτα και ειναι βαρια κουβεντα να το λες...Ολα αυτα μ εφτασαν καισ τα δειλιματα που εχο σχετικα με το pa....Θα θελα να μου απαντησεις...Να συζητησουμε...Μονο να κξερδισω μπορω... Ειλικρινα φιλικη απαντηση... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Ειλικρινα τωρα... πόσο χρονων είσαι; Εχεις την εντύπωση πως εγω που είμαι κιθαρίστας ασχολήθηκα τσάμπα μαθαίνοντας αφαιρετική, προσθετική, FM και ότι άλλο βρήκα μπροστά μου από σύνθεση ήχου; Φυσικά σου φαίνονται κινέζικα αν δεν ανοίγεις βιβλίο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Μα δε χρειάζεται να σου πάρει ΤΟΣΟ χρόνο... Δεν είναι πυρηνική φυσική. Δεν λέω ότι είναι απλό, αλλά γενικά, απλά... βούτα. Δε θα πνιγείς, δε θα χάσεις τίποτε. Δεν ξέρω πως λειτουργεί το συγκεκριμένο όργανο (ή ότι άλλο μη vst όργανο εδώ που τα λέμε), αλλά γενικά μιλώντας... χώσου. Μπές, δοκίμασε. Θέλει και τις θεωρητικές γνώσεις, αλλά αν δε βρωμίσεις τα χέρια σου, δε λέει. Ξεκίνα απλά, βρές ένα ήχο, μπές στο σύστημα των synth και άλλαξέ τον. Δες τι κάνει το κάθε κουμπί, το κάθε γυριστρούλι, το κάθε τι. Όχι στη θεωρεία, αλλά στην πράξη, στα αυτιά σου!΄ Με λίγα λόγια: πειραματίσου. Εγώ ξέρω από μουσική, αλλά από σύνθια και τέτοια, σχεδόν τίποτα. Απλά ανοίγω αύτά που έχω, και επειδή δε χωνεύω τα presets (τα προϋπάρχοντα) τα αλλάζω, πειράζοντας ότι βρω. Σιγά σιγά έμαθα τι σημαίνουν κάποια πράγματα, τι κάνουν, πια τα όρια τους. Μαζί με το Manual και το Internet έχεις έναν ολόκληρο κόσμο που σε περιμένει, μακριά από τον Η/Υ σου, το Ιντερνετ και το νοιζ. Εμείς πάντα εδώ είμαστε (εκτώς αν είμαστε σε καμμιά μπυροποσία) για να βοηθήσουμε, αλλά όχι να σε πάρουμε απ'το χέρι! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kritonakos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον...Εχω ν απαντησω και στους δυο και ζαλιστηκα...Κατ αρχας το noiz ειναι μια αξιολογη σελιδα και χαιρομαι που εχω ερθει σ επαφη με πολλους απο σας...αυτην την παρεα του noiz...Αλλα ας αφησουμε τα πληκτρα για λιγο...Ας μιλησουμε για μενα για να καταλαβετε ισως και το πως βλεπω τα πραγματα...Ειμαι 22 χρονων...Μικρος ξεκινησα ωδειο αλλα τα παρατησα..Ε ειχε ενα πιανακι ο απτερας μου σπιτι και σιγα σιγα ασχολιομουνα ξεροντας απλα τα βασικα...μινορε ματζορε κλιμακες και τετοια...Αργοτερα πηργα σ εναν σκυλα ας το πω ετσι κι εμαθα τους λαικους δρομους...Οργανο δεν ειχα ποτε...Δεν ξερψ σχεδον τιποτα...Βαλε με σε πιανο μπροστα ναι θα σου παιξω οτι θεσ...Αλλα απο τεχνολογια αστο...Περνω μηχανιμα και το κανο να τσιριζει...Το manual σκεψου ειναι στ αγγλικα και παλι το παλευω που δεν ξερω καλλα αγγλικα...προσπαθω..Και πειραματιζομαι...Καποια πραγματα δεν εξιγοθντε ομως...δεν ακταλωαινοντε...Δεν περιμενω να θεσω εω τις ερωτησεις μου κι εσεις σαν μαλα...... να μου αοατησετε και να με παρετε απο το χερι οπως αναφερθηκε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινε πάρε το pa 50, το καινούργιο με την sd card όχι το παλιό με το floppy, βάλε και το m3 από πάνω και βρες ένα μαγαζί να παίζεις λαικά να βγάζεις και κανα φράγκο, να γνωρίσεις και καμια γκόμενα να ησυχάσεις, να ησυχάσουμε και εμείς!... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kritonakos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα....Γκομενα εχω ρε τι να την κανω? Δευτερον δωσε μου μια σοβαρη απαντηση ρε συ...Θελω να καταληξω καπου... Η αληθεια ειναι πως αν παρω καποιο αλλο οργανο και συγκεκριμενα το pa50 θα το παρω μετα απο καποιο καιρο...δηαδη προς το καλοκαιρι...Θελω πρωτα να μαθω λιγο αυτο και αλλωστε τωρα δεν εχο και τα λεφτα... Πειτε μου αποψεις..Δεν νομιζω να ναι τοσο βαρετοτο θεμα μου και τα δειληματα μου...πειτε μου τι θα κανατε εσεις στην θεση μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα προσπαθησε να μην ξεχνας γραμματα, να μην αλλαζεις γραμματα, και γενικα πως γραφεις. Ωρες ωρες δε μπορω να καταλαβω τι εννοεις... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα φίλε μου με το m3 χαρά είσαι πιστεύω από εκεί που το πείρες να σου δώσανε και κάποιους ήχους λαϊκούς βιολιά κτλ … καλύτερα θα ήταν βέβαια αν είχες κανένα παλαιότερης σειράς εργαλείο οπότε θα είχες και πολλές επιλογές από ήχους γιατί μπούχτισαν τα όργανα αυτά από ήχους …. Εγώ στη θέση σου επειδή με το m3 θα εξυπηρετηθείς από ήχους sampler κτλ να αγοράσεις και ένα τις σειράς pa αλλά ποιο…. Θα έλεγα να μην πας σε κάτι ακριβό pa 800 pa2 , με ένα pa 500 θα είσαι άρχοντας όπως επισισ και το pa 50 δεν είναι ασχιμο αλλα δεν είναι πρακτικο … θα προτιμουσα ένα pa 500 …… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση