νικπαστ Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 παιδια καλημερα εχω ενα pc με windows xp και εδω και κανα 6μηνο μου βγαζει οταν ανοιγω το οτι πιθανον εχω πεσει θυμα πειρατικης εκδοσης του και μου βγαζει 2 επιλογες μια για να συνεχισω ωστε να μπω και μια ωστε να λυσω τωρα τοι προβλημα,μια φορα που πατησα την δευτερη επιλογη με πηγε στο site της microsoft να αγορασω με 200 ευρω το windows xp πoυ χρησιμοποιω,μπορει καποιος να μου πει με απλα βηματα τι να κανω?εχω ακουσει οτι βρισκεις κατι serial number μεσω internet και μετα δουλευει οπως πρωτα.τα φωτα σας παρακαλω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή το περιεχόμενο της συζήτησης μπορεί να θεωρηθεί "ακατάλληλο", σου στέλνω πμ.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Βρίσκεις το χαρτάκι που είναι κολλημένο πάνω στο PC σου και περιέχει τον κωδικό που έχεις αγοράσει. Αν δεν έχεις κάνει αυτή την κίνηση δίνεις τα 200€ και είσαι νόμιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 παιδια καλημερα εχω ενα pc με windows xp και εδω και κανα 6μηνο μου βγαζει οταν ανοιγω το οτι πιθανον εχω πεσει θυμα πειρατικης εκδοσης του και μου βγαζει 2 επιλογες μια για να συνεχισω ωστε να μπω και μια ωστε να λυσω τωρα τοι προβλημα,μια φορα που πατησα την δευτερη επιλογη με πηγε στο site της microsoft να αγορασω με 200 ευρω το windows xp πoυ χρησιμοποιω,μπορει καποιος να μου πει με απλα βηματα τι να κανω?εχω ακουσει οτι βρισκεις κατι serial number μεσω internet και μετα δουλευει οπως πρωτα.τα φωτα σας παρακαλω.. Ας αφήσουμε όλα τα άλλα, ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτό το forum είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις αυτή την ερώτηση; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέσα στα πολλά updates των windows xp που κατεβαίνουν αυτόματα, υπάρχει και ένα που λέγεται "Windows Genuine Advantage Notification". Το συγκεκριμένο update, με το που εγκαθίσταται ελέγχει εάν το λειτουργικό που έχουμε εγκατεστημένο είναι νόμιμο. Εάν δεν είναι, παρουσιάζει τη συμπεριφορά που περιγράφει ο φίλος + αντικαθιστά την εικόνα του desktop που έχουμε επιλέξει με ένα μαύρο background. Αυτά προς ενημέρωση και για να μη νομίζει κάποιος που του έχει συμβεί ότι είναι ιός ή κάποιο λάθος του συστήματος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
νικπαστ Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 παιδια ευχαριστω ,το προβλημα λυθηκε χαρης την βοηθεια ενος φιλου"κιθαριστα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 δε παίζει πραγματική κιθάρα εεε; ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Παίζει μια κλεμμένη ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Έλα που μαζευτήκαμε όλοι με ορίτζιναλ κιθάρες εδώ μέσα.... Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση