yannis37 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Tο καλύτερο loop station http://www.youtube.com/user/partyzgit#p/c/1CBB9DBCF6C54A0A/0/RRJEL-8Pa8k αμα δεν τα έχετε δει δειτε και τα άλλα του τύπου. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 ναι,αλλα επειδη δεν ειμαι εξωγηινος εγω θα παω αυριο να παρω το loop station της boss.. σε αυτον τον ανθρωπο βεβαια αξιζει ΠΟΛΥ respect.. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous7 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 o τυπος ειναι κορυφη, τον ειχα πρωτοακουσει πριν καμια διετια οταν εψαχνα για καποιον που να παιζει με τετοιο ταπινγκ. ειχα κολλησει με το hit the road jack. ειχε κανει κ μια διασκευη του ζορμπα, δεν ξερω αν υπαρχει ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Ολα τα λεφτα ειναι το σολακι στο τελος! Το ανησυχητικο ειναι οτι δεν ειναι μονο ενας, ειναι πολλοι που παιζουν ετσι. Τι να κατσεις να πρωτομαθεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 εγω εψαχνα να βρω κανεναν χαβαλε που να παίζει ροζ πανθηρα, αστυνομο σαινη κλπ και μου βγηκε αυτος και εκει τελιωσα. κατι τετοιοι τυποι σου κοβουν τα ποδια. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν τον ήξερα και ευχαριστώ πολύ για το tip. :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=TvMrBYlwHqU&feature=related γνωστός και μη εξεραιτέος Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση