neeq Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=eXv5NgH0sEc ;D Ελιωσα στο γελιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 καποιος το εβαλε πολυ προσφατα!! Αλλα ειναι φοβερο ! Ξερουν ελληνικα η απλα κουνανε με επιτυχια τα στοματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ουπς, σορυ, επειδη παρακολουθω τα βιντεο συνήθως, δεν το προσεξα. Μαλλον μου διεφυγεμ γραψτε λαθος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ο κοκκινομάλλης πρέπει να ξέρει ελληνικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά και οι δυο τους μοιάζουν με αμερικανάκια τέλη 80's αρχές 90's. Θεοί πάντως. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Σαν κακέκτυπο Bill and Ted. Μπορεί να ναι 2ης 3ης γενιάς Έλληνες της Αμερικής. Άψογο πάντως :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikolas5 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχα τρελο χαχαχα ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ προσπάθησα να παρακολουθήσω το βίντεο αλλά με χτυπούσε το σαγόνι του κοκκινομάλλη ξανθού. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 επος!!!!!!(ελληνικο κι αυτο) Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Εκει που αγριευει η φωνη ειναι φοβερο!!0χ0αχ0χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
preacher Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Χαχα, καλο!!! ;D ;D Στα σχολια λεει οτι ο ξανθος ειναι Ελληνας και η ημερονηνια του βιντεο 30/9/84 :o :o!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση