stavros_d80 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Που να χεις δηλαδή και ένα roland mc 909, και ενα korg electribe... ή 2! Σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου 12" (βαριάς κοπής)... χα χα Morning_Mist.mp3 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ωραιος στο παιξιμο και στις ιδεες. Το τι μπορει να κανεις λογω του οτι ειμαι κι εγω πολυμηχανος (πολλα μηχανηματα) δε με εντυπωσιασε οσο το παιξιμο σου ;D Εγω προσφατα καταφερα να εχω ταυτοχρονα το fantom g, το oberheim OB12, το Moog Little Phatty (:o bass με κακαλα, οχι αστεια) και ενα MC-303 και περναω απειρες ωρες να τζαμαρω και να μη διαβαζω κομματια που πρεπει ;D Η τελεια αισθηση ειναι τα live jams :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ αξιολογο παιξιμο. Περναει πολλα μεσα... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Excellent!!. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση