iliasbass Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 ποιο νομιζεται οτι ειναι το καλυτερο και ποιο το χειροτερο album για το 2005? εγω ψηφιζω 1) depence mode :D ποσο πια ναπεριμεναμε? και για να μην τους αδικησω... 2) Madrugada το νεο τους album πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο και το χειροτερο New Order απογοητευση (μονοτονο) κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 δεν ακουσα και πολλα φετινα.απο τα λιγα ξεχωρισα: 1.coldplay- X&Y ενα γκρουπ που μεχρι τωρα με αφηνε αδιαφορο.με λιγα λογια η pop οπως θα επρεπε να παιζεται. 2.madrugada-the deep end εξ αρχης αγαπημενο μου συγκροτημα.απλα τελειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 1. Depeche Mode - Playing The Angel 2. dEUS - Pocket Revolution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 προσωπικα μου αρεσαν πολυ το νεο του Bruce Dickinson και το νεο του Scott Henderson (live) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2005 John 5 Supergrass Ξέχασα τους NIN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 προσωπικα μου αρεσαν πολυ το νεο του Bruce Dickinson και το νεο του Scott Henderson (live) θα συμφωνήσω....... :wink: ..........ΑΛΛΑ.......... .....Ενα ειναι το αλμπουμ ΚΑΙ για το 2005..... """""Jimi Hendrix - First Rays Of The New Rising Sun""""" :wink: :D :D :wink: "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
domineg Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Iron And Wine + Calexico In The Reigns Ε.P. Αν σας αρεσουν οι μεν ή οι δε τοτε αξιζει να το τσεκαρετε παιδιά Δισκάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 1.Depeche Mode - Playing The Angel 2.Nine Inch Nails - With Teeth φοβερές επιστροφές και με διαφορετικό ήχο απ'ότι περίμεναμε. ψιλοαπογοητεύτηκα και εγώ με τους New Order και τον Billy Corgan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Εγω θα ελεγα τα εξης: 1-System Of A Down-Mesmerize & Hypnotize (σαν συνολο δουλειας) 2-Arch Enemy-Doomsday Machine (καθαρα σαν κιθαριστικη δημιουργια) 3-Dark Tranqiullity-Character (σαν ατμοσφαιρα και στιχους) Ειναι βεβαια λιγακι διαφορετικα απο τα παραπανω :oops: :oops: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Ειναι βεβαια λιγακι διαφορετικα απο τα παραπανω :oops: :oops: :wink: Δε διακατέχεται από τέτοια κόμπλεξ το φόρουμ..... :wink: Η μουσική είναι μουσική (ανεξαρτήτος του είδους) Πες τη γνώμη σου χωρίς ενδιασμούς..... :) Εγώ ας πούμε γουσταρω και Βανδή !@#$%^&*()!!!!!! :roll: :? :cry: :lol: :o :x :!: :arrow: "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση