fm Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Τι πρεπει να κανω για να επιστρεψω πραγματα στο thomann για να παρω τα λεφτα μου πισω?ο λογος γινεται για το zvex mastatron.Τους εχω στειλει δυο τρια mal,δν εχουν απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Τι πρεπει να κανω για να επιστρεψω πραγματα στο thomann για να παρω τα λεφτα μου πισω?ο λογος γινεται για το zvex mastatron.Τους εχω στειλει δυο τρια mal,δν εχουν απαντησει O Salim φταίει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Τι πρεπει να κανω για να επιστρεψω πραγματα στο thomann για να παρω τα λεφτα μου πισω?ο λογος γινεται για το zvex mastatron.Τους εχω στειλει δυο τρια mal,δν εχουν απαντησει Λογικά θα πρέπει να περιμένεις αφου έστειλες mail για να σου απαντήσουν. Πάντως καλο είναι αν δεν έστειλες τα mail στο προσωπικό account του Salim (που είναι αντιπρόσωπος για την Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος) να το κάνεις. Στην χειρότερη περίπτωση αν δεν βρεις άκρη με αυτόν τον τρόπο πάρε τηλέφωνο για να μην σου πούνε κιόλας οτι πέρασε το χρονικό περιθώριο που μπορεις να επιστρέψεις κάτι που αγόρασες...! ;) Έτσι θα βρείς σίγουρα λύση πιστεύω! ;D -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Den fteo ego ore apiste,me dioxane kai tora ime sta bloka me tus agrotes! Maga pare til ta gomenakia sto customer service,to mail den to tsekarune poli giati klene pou efyga (kai ego kai ta prosonta mu...) kai oli mera psaxnun sto internet na vrune kapion pou na mu miazoi... χαχαχαχαχαχαχαχαχ άπαιχτος!!! ;D ;D ;D -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις τηλέφωνο στο customer service. Το 30-day-moneyback θα ισχύσει την ημέρα που θα πάρεις τηλέφωνο. Οπότε μην ανυσηχείς. Αν πάρεις τηλέφωνο πριν τις 30 μέρες είσαι καλυμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vavel80 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά θα πρέπει να περιμένεις αφου έστειλες mail για να σου απαντήσουν. Πάντως καλο είναι αν δεν έστειλες τα mail στο προσωπικό account του Salim (που είναι αντιπρόσωπος για την Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος) να το κάνεις. Στην χειρότερη περίπτωση αν δεν βρεις άκρη με αυτόν τον τρόπο πάρε τηλέφωνο για να μην σου πούνε κιόλας οτι πέρασε το χρονικό περιθώριο που μπορεις να επιστρέψεις κάτι που αγόρασες...! ;) Έτσι θα βρείς σίγουρα λύση πιστεύω! ;D φίλε μου Salim πλέον στο customer care δε νομίζω να νοείται. Ας πάρει ένα τηλέφωνο να δώσει client id και θα τον κατατοπίσουν αναλόγως... http://www.myspace.com/vavelgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 φίλε μου Salim πλέον στο customer care δε νομίζω να νοείται. Κάνεις λάθος ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasa Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά μιας και μιλάτε για Θωμά και το λύσαμε το θέμα δεν μου λέτε και μένα όταν λέει σε προϊόν out of stock και στις λεπτομέριες "shipment due to arrive 26/02/2010" εννοεί ότι θα "μου έρθει" στις 26 ή ότι θα το έχουν εκείνοι? γιατί εχουμε κάνει παραγγελεία σύνολο 600 ευρώ μικροπράγματα κυρίως και είναι πακέτο να αργήσουν τόοοοσα πράγματα για 1 που είναι out of stock ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vavel80 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Κάνεις λάθος ;) κάτι ξέρψ παραπάνω απο σένα φίλε μου...trust me http://www.myspace.com/vavelgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά μιας και μιλάτε για Θωμά και το λύσαμε το θέμα δεν μου λέτε και μένα όταν λέει σε προϊόν out of stock και στις λεπτομέριες "shipment due to arrive 26/02/2010" εννοεί ότι θα "μου έρθει" στις 26 ή ότι θα το έχουν εκείνοι? γιατί εχουμε κάνει παραγγελεία σύνολο 600 ευρώ μικροπράγματα κυρίως και είναι πακέτο να αργήσουν τόοοοσα πράγματα για 1 που είναι out of stock ευχαριστώ http://www.thomann.de/be/compinfo_contact.html (οι μόνοι αρμόδιοι για να σου απαντήσουν) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση