Nikoubis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Εδω λεει οτι 80x53 mm ειναι οι διαστασεις της γεφυρας. Οι τρυπες ειναι στη σωστη θεση παντως (κουβεντα που πιασαμε για τρυπες νυχτιακα), οποτε η γεφυρα κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Σύμφωνα με αυτό και τις μαρτυρίες από κάτω, δε χρειάζεται νέες τρύπες. http://www.warmoth.com/Gotoh-201-4-String-Bass-Bridge-Chrome-P138C718.aspx Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Excellent! Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Και, ακόμα καλύτερα... http://www.allparts.com/v/vspfiles/photos/BB-0356-002-3.jpg Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ στη θέση σου θα'παιρνα τη vintage fender. Είναι direct replacement προφανώς και δεν αλλάζει και το χαρακτήρα του οργάνου. Έχω ακούσει badass (and the like) σε διάφορα fender και kate me τα "κατέστρεψαν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Μετά από τόση ιστορία, μάλλον βρήκα σκέτα βιδάκια για τα βαγονάκια, με σύνολο κόστος κάτω από 3 ευρώ. Δύσκολοι καιροί, που να αγχωνόμαστε και για το αν ταιριάζει η γέφυρα, χαλάει το χαρακτήρα του οργάνου κτλ ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Για την ιστορία και μόνο, υπάρχει πάντα η λύση της κινέζικης απομίμησης της badass που προσωπικά μου άρεσε αλλά και με βόλεψε πολύ. Με πολύ χαμηλό κόστος. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Για την ιστορία και μόνο, υπάρχει πάντα η λύση της κινέζικης απομίμησης της badass που προσωπικά μου άρεσε αλλά και με βόλεψε πολύ. Με πολύ χαμηλό κόστος. link? :) Για την ιστορία πάντα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 http://cgi.ebay.com/Chrome-Heavy-Duty-4-String-Bridge-for-Fender-Bass_W0QQitemZ350311836227QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item5190366a43 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Για την ιστορια και μονο αυτη ειναι απομιμηση της Gotoh η οποια με την σειρα της ειναι απομιμηση μιας ESP γεφυρας οταν ακομα η ESP εβγαζε κυριως ανταλλακτικα μονο. Την ESP την φοραω κι εγω σε ενα Precision Japan, αν και ειναι χρωματος Nickel πρεπει να εχει saddles μπρουτζινα. Εξαιρετικη γεφυρα και απο αποψη κατασκευης και σταθεροτητας αλλα και απο ηχο - δεν αλλαξε καθολου τον χαρακτηρα του οργανου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση