Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή γέφυρας σε μπάσο

Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΝΟΜΙΖΩ (είμαι 90%) σίγουρος ότι και η schaller ΔΕΝ θέλει καινούριες τρύπες... Αλλά γενικά Εύη καλύτερα να βάλεις κάτι που δεν είναι vintage γιατί πολύ τρίξιμο βρε αδελφέ... Ακόμα και νέες τρύπες να ανοίξεις μη σε νοιάζει γιατί θα τις καλύπτει η καινούρια γέφυρα...

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν είμαι για επεμβάσεις και νέες τρύπες ακόμα. Σιγά σιγά. Ακόμα μόλις έμαθα να σετάρω το όργανο :P

Όχι εξτρημ πράματα.

Οκ ψήνω την gotoh. βλέπω την έχει κ ο μπανζάης, ευκαιρία να συμπληρώσω και με μερικές αγορές από εκει...

(αν κάνει backorder τη γεφυρα ορκίζομαι θα σκοτώσω...!)

Any last words? Gotoh καλή για μέταλ; Έφυγα;;;

ΟΧΙ... εγώ την είχα πάρει αυτή την Gotoh για να την βάλω στο Ibanez και ενώ είχα καλύτερο sustain το τρίξιμο ήταν μεγαλύτερο σε βαθμό που την πούλησα και ξαναέβαλα την παλιά της Ibanez....

LA ROJΑ ARMADA

ΝΟΜΙΖΩ (είμαι 90%) σίγουρος ότι και η schaller ΔΕΝ θέλει καινούριες τρύπες... Αλλά γενικά Εύη καλύτερα να βάλεις κάτι που δεν είναι vintage γιατί πολύ τρίξιμο βρε αδελφέ... Ακόμα και νέες τρύπες να ανοίξεις μη σε νοιάζει γιατί θα τις καλύπτει η καινούρια γέφυρα...

Καρατσεκαρισμενα η Schaller θελει αλλες τρυπες. Δες στις εικονες που βρισκονται οι 3 τρυπες της και που βρισκονται οι 5 των Fender replacements.

ΟΧΙ... εγώ την είχα πάρει αυτή την Gotoh για να την βάλω στο Ibanez και ενώ είχα καλύτερο sustain το τρίξιμο ήταν μεγαλύτερο σε βαθμό που την πούλησα και ξαναέβαλα την παλιά της Ibanez....

Τι τριξιμο ακριβως; Εγω σε οσα μπασα εχω παιξει με τη 201 δεν ειχα προβλημα...

οκ ένα τελευταίο, βλέπω στον μπανζάη την gotoh

http://www.banzaimusic.com/Gotoh-c-888/

και αναφέρει Bolt distance: 80mm.

Αυτή η απόσταση ποια είναι;

Γιατί πχ η βάση της απλής γέφυρας που έχω είναι ίσα λίγο μικρότερη από 8 εκατοστά.

Σίγουρα δε θέλει νέες τρύπες;

Τι τριξιμο ακριβως; Εγω σε οσα μπασα εχω παιξει με τη 201 δεν ειχα προβλημα...

το τρίξιμο που συναντάτε συχνά σε φθηνές γέφυρες όταν παίζεις δυνατά ή με πένα....

;)

LA ROJΑ ARMADA

Αλλά γενικά Εύη καλύτερα να βάλεις κάτι που δεν είναι vintage γιατί πολύ τρίξιμο βρε αδελφέ...

Συμφωνω στο οτι ειναι ο βραχνας των vintage  fender γεφυρων αυτος,αλλα η 201 δεν τριζει.Παντως αν δεν σεταρεις τα saddles σωστα ακομα και οι Modern γεφυρες μπορει να τριζουν(λιγοτερο βεβαια),ενα παλιο μου μπασσο με badass ειχε τριξιμο να φανε και οι κοτες μεχρι να μαθω να το σεταρω σωστα

οκ ένα τελευταίο, βλέπω στον μπανζάη την gotoh

http://www.banzaimusic.com/Gotoh-c-888/

και αναφέρει Bolt distance: 80mm.

Αυτή η απόσταση ποια είναι;

Γιατί πχ η βάση της απλής γέφυρας που έχω είναι ίσα λίγο μικρότερη από 8 εκατοστά.

Σίγουρα δε θέλει νέες τρύπες;

Help help :)

σας επαναφέρω στο θέμα :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου