araxtos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Kalhspera paidia!eimai bassistas kai prosfata agorasa ths Fender to Jazz Bass tou Marcus Miller..tromero basso alla allo 8elw na rwtiso. Vrhka ena atasto bass ths Fender reissue tou '62 4xordo me 8hkh-valitsa kai timh sta 1000 euro.Pisteuetai oti a3izei h agora? euxaristw prokatavolika! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 αν ειναι fairy συμφερει... :P http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ACHIEVEIT Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Manoli esy eisai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
araxtos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 ενταξει το διορ8ονο.οχι δεν ειμαι ο Μανωλης.. Θελω να μ πειτε τη γνώμη σας για ενα μπασο που εχω βρει αταστο 4χορδο της Φενδερ(!) μοντελο reissue(επανεκδοση..) '62 Το εχω βρει με 1000 ευρο μαζη με θήκη-βαλιτσα Αξίζει η αγορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 αν ειναι αμερικανικο καλη τιμη ειναι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
araxtos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 ναι αμερικανικο ειναι..και εγω ετσι πιστευω πως ειναι καλη ευκαιρια.και με θηκη-βαλιτσα μαζι +φέρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση