skantzos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 τρμερό θέμα, μου άρεσε πάρα πολύ :) τώρα τα τομ ίσως ένας άνθρωπος να τα έπαιζε swingάροντας λίγο τα 16α αλλά δεν είναι κακά κι έτσι "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν το ξανάκουσα μερικές φορές με προσοχή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς δεν μου κάθεται ρυθμικά στο τομ. Μάλλον λόγω του έντονου swing feel και του ισχυρού ρυθμικού μοτίβου του βασικού θέματος κάποια γεμίσματα μου ακούγονται εκτός. Τέλος πάντων. Θα ήθελα να παίζω παιχνίδια με τέτοια μουσική btw :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Thanks paidia! ^_^ Τα τύμπανα ήταν τα μόνα που μπήκαν με mouse (piano roll και ολίγον copy/paste) ενώ τα υπόλοιπα, ΟΛΑ είναι ζωντανά παιγμένα. Ίσως να ήθελε λίγο πιο προσοχή στα τύμπανα, αλλά μαζί με τα μπαμ μπουμ του παιχνιδιού (είναι ένα παιχνίδι του Channel 4 (UK) σχετικά με σεξουαλική διαπαιδαγώγιση... όχι όπως εδώ που τα μαθαίνουμε από τον... παππού μας) και τα αχ, ωχ, ουχ... καλά πάει νομίτζω... (άσε που έχω να γράψω άλλα 5 layer πάνω απ'αυτό, άρα δεν υπάρχει και χρόνος...) Πάντως, νομίζω (χωρίς να μπορώ να εξακριβώσω) ότι με παραπάνω δουλειά στα τύμπανα (ακόμη και με piano roll και mouse) θα έβγαινε αποτέλεσμα... Εννοώ δηλ, ότι πιστεύω ότι μπορεί κανείς να εξωμιώσει το live feeling σε έναν Η/Υ! (Τώρα που το σκέφτηκα, θα βάλω σολο τα τύμπανα να τα ακούσετε μόνα τους... Γιατί τα έγραψα πρώτα, έσβησα και το Midi... άλλος ένας λόγος που διστάζω να τα πειράξω!) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Drums attached! (ντάξει είναι λίγο βαρετά... λογικό) drums.mp3 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Μάλιστα. Πολύ διαφωτιστικό. Λοιπόν χωρίς τα υπόλοιπα όργανα το τομ ακούγεται μια χαρά (και λίγο πιο μπροστά ρυθμικά το οποίο δίνει και humal feel ωραιότατα). Επίσης στο πρώτο κλιπ παρατήρησα ότι, πριν μπει το θέμα, πάλι μια χαρά ακούγεται. Οπότε για τα δικά μου τα αυτιά ισχύει αυτό που έγραψα και πριν. Δηλαδή το θέμα έχει πολύ έντονο ρυθμικό και το τομ σε μερικά γεμίσματα μοιάζει να μην ακολουθεί. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δε μπορώ να τ ακούσω εδώ, αλλά μόλις πάω σπίτι θα το κάνω backing track να παίξω τίποτα αχαχαχα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ok, που ειναι το προβλημα κατα τη γνωμη μου: Καταρχην για να συνεννοουμαστε, αντιλαμβανομαι το κομματι στα (swing) ογδοα. Δηλαδη double time απ'οτι θα το αντιλαμβανοταν καποιος στα δεκατα εκτα. Η εισαγωγη του, δηλαδη, διαρκει 16 μετρα, και μετα μπαινει το θεμα του. Ok, απο 'κει και περα, το προβλημα ειναι το ογδοο που εχεις βαλει στο τομ στην αρση ''4 και'' σε καθε μονό μετρο. Ακουγεται κατι σαν straight ογδοο, να μη σου πω και σαν δεκατο εκτο ακριβως μετα τη θεση 4. Αυτη η αρση υπαρχει και στα ζυγα μετρα, αλλα εκει ειναι ok. Σαφως και ειναι πιο αντιληπτο στο ενορχηστρωμενο track και ειδικα μετα την εισαγωγη(δηλαδη στα μετρα 17,19,κλπ). (Δε χρειαζεται να ξαναπω οτι μου αρεσε πολυ το κομματι! Απλα εξειδικευουμε τη συζητηση σε κατι συγκεκριμενο) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 μια χαρα ειναι το κομματι ρε δεν εχει τπτ στο ρυθμο του. Για υπολογιστης ειναι μια χαρα, λιγο πιο νορμαλ απο ενα μιντι αρχειο. Οτι κ να του κανεις καλυτερο δεν θα γινει.Θες κοσμο που αναπνεει για να παιξεις κομματια big band Νικολα.Μην πειραζεις τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχεις και άδικο... Απλά για την φιλολογία του θέματος: Αναφέρεσε στο feeling του παιξίματος (ρυθμικό ας πούμε) ή στις τεχνικές παιξίματος (αναπνοές, κλπ); Γιατί για το ρυθμικό, νομίζω ότι μπορεί να γίνει καλό (όχι ότι μιλάω για έμενα, ή το συγκερκιμένο κομμάτι), αλλά για τις τεχνικές, ναι δεν είμαστε ακόμη εκεί! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Σαν αίσθηση θα μπορούσε να είναι το θέμα στην έναρξη μιας βραδυνής (USA) εκπομπής. Γενικά μου άρεσε. :) Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση