Guru Nikolas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 www.nikolas-sideris.com/stuff/standard.mp3 (άντε παίζει και μια κιθάρα κάπου εκεί στα πίσω... αν την ακούσετε... εγώ είμαι! ;D) Για ένα παιχνίδι (φυσικά). Πιάνο: Kontatk 3, electric piano MK220 (νομίζω) ντράμς: Toontrack superior μπάσσο: Orange Tree Samples, Pear σαξόφωνα: Kontatk 3 library τρομπέτα: Sample modelling the trumpet (λουπάρει, άρα τέλος δε παίζει). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Nais. Η κιθαρα θα μπορουσε να ειναι πιο μπροστα...δεν ειναι κακη, μη τη θαβεις τοσο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Την ντρέπομαι ντε... άσχετος είμαι (και παίζει μόνο ψιλο ακόρντα, και... εεε). Θενξ φορ λισενινγκ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Nice όντως! Πολύ ευχάριστο, τι πρότζεκτ είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ ωραίο. Τι τρέχει με την μπότα όμως; Και ηχητικά και ρυθμικά ήταν λίγο εκτός. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Αρκετα καλο! :) Εκεινη η ''completely out of groove'' μποτα ειναι απο αποψη? EDIT: Παλι με προλαβαν :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Εγω όλες τις μπότες θέση τις ακούω... Τα τομς δεν μου γκρουβάρουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, ισως να ειναι τομ. Αλλα μαλλον για το ιδιο μιλαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Όντως δεν είναι η μπότα. Προφανώς μπερδευτηκαμε γιατί είναι πολύ μπροστά. Ακούγεται σαν τομ αλλά με χέρι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 χμμμ... Ευχαριστώ για τα σχόλια καταρχήν. Η "μπότα" (τομ είναι) είναι στο ίδιο μέρος με τα υπόλοιπα ντράμς! (;D) Αν τα υπόλοιπα ακούγονται 'κανονικά' το ίδιο θα έπρεπε να ακούγονται και τα τομς (σε σχέση με τον ήχο). Ρυθμικά τι εννοείται; Γιατί έχει κάποιες συγκοπές και κάτι τέτοια, αλλά 'γκρουβάρει' αρκετά (νομίζω) για προγραμματισμένη ντράμς... (μέτρο 9, όταν πρωτομπαίνει το θέμα, υπάρχει κάτι ρυθμικά, αλλά είναι μάλλον τα υπόλοιπα, και όχι η ντράμς). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση