aris 17561 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 μια fender που θα ειχε γνησιο floyd rose διπλο γκαζατο μαγνητη στην γεφυρα και 2 humbuckers in a single coil size στην μεση και στην neck οι οπιοι θα σπλιταρονταν και 2 δυο και θα ηταν και αμερικανικη... υπαρχει ??? ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rodney Toady Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Fender Stratocaster U.S.A. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Παει μεχρι ενα σημειο :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 ενσταση!!!(για οσους βάζουν κιθάρες που θα.....) πως γίνεται να είναι η αγαπημένη σου κιθάρα, μια που δεν έχεις? εντάξει μπορει να εισαι ερωτευμένος με αυτή αλλά οχι οτι ειναι η αγαπημένη σου HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theBox Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Απο αυτες που εχω....Gibson LP Standard. Απο αυτες που δεν εχω....Music Man JP 6 with piezo Κι ένα ανεκδοτακι ψιλοσχετικο... Ερωτηση: Ποσες κιθαρες χρειαζεται πραγματικα ένας κιθαριστας? Απαντηση: Αλλη μια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 H αγαπημενη μου κιθαρα μακραν ειναι η Greco LP Custom μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Fender Stratocaster vintage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 πως γίνεται να είναι η αγαπημένη σου κιθάρα, μια που δεν έχεις? εντάξει μπορει να εισαι ερωτευμένος με αυτή αλλά οχι οτι ειναι η αγαπημένη σου Έχεις δίκιο σε αυτό. Προηγουμένως εγώ παρέπεμψα σε κάποια όνειρα θερινής νυκτός... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 ενσταση!!!(για οσους βάζουν κιθάρες που θα.....) πως γίνεται να είναι η αγαπημένη σου κιθάρα, μια που δεν έχεις? εντάξει μπορει να εισαι ερωτευμένος με αυτή αλλά οχι οτι ειναι η αγαπημένη σου Γιατι αποκλειεις να λατρευεις ενα οργανο και να μην εχεις τα χρηματα να το αγορασεις? Αν πηγαινε οπως λες θα το πηγαιναμε στο "Με τι παιζουμε" Δηλαδη αν εχω μια ibanez GRG δεν γινεται να ειναι η αγαπημενη μου κιθαρα μια Musicman Luke? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση