mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 μεγαλη μα@#$%α το εμβασμα τελικα. ακομα δεν εχουν παρει τα λεφτα. 5 μερες χαμενος χρονος. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 μεγαλη μα@#$%α το εμβασμα τελικα. ακομα δεν εχουν παρει τα λεφτα. 5 μερες χαμενος χρονος. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Τεραστια μα@#$%α το εμβασμα......εμενα καθυστερησε 10 μερες!! :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 τετοια λεγε μου να παω να γκρεμισω την alpha bank που μου ειπαν οτι το επομενο πρωι θα ειχε ολοκληρωθει η διαδικασια... :twisted: καλα να παθω :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 πιστωτικη αγορι μου!!μονο πιστωτικη! απο οτι ειδα η Rockinger εχει λογαριασμο σε μια μικρη τοπικη τραπεζουλα. Που σημαινει οτι χρονικα τα λεφτουδακια σου θα κανουν τον εξης κυκλο 2 μερουλες για να φυγουν απο την ALPHA BANK (να μην τα κρατησει 2 μερουλες για να βγαλει 1 ευρουδακι απο την 'εκμεταλευση' τους??) αλλες 2 μερουλες να πανε απο τον ανταποκριτη της Alpha Bank που ειναι η Deutsche Bank στον ανταποκριτη της τραπεζουλας της Rockinger & αλλες 3-4 μερουλες να πανε στην τραπεζουλα απο τον ανταποκριτη. Αυτο συμβαινει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ και αυτα που σου ειπαν στην τραπεζα ηταν λαμακιες!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 απο την alpha bank δεν μου λενε μαλακιες(τουλαχιστον δεν με κοροιδευουν) γιατι εχω γνωστο υπαλληλο. μιλησα μαζι τους τωρα και μου ειπαν οτι τα λεφτα εχουν μπει και ειναι ζητημα το ποτε θα πιστωθει ο λογαριασμος τους. ειναι θεμα της τραπεζας του rockinger. εγω θα τους στειλω ενα χαρτι που μου εχουν δωσει με τον αριθμο εντολης και αλλες πληροφοριες που με αυτο μπορουν να πανε να τα παρουν και οτι γινει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 απο την alpha bank δεν μου λενε μαλακιες(τουλαχιστον δεν με κοροιδευουν) γιατι εχω γνωστο υπαλληλο. μιλησα μαζι τους τωρα και μου ειπαν οτι τα λεφτα εχουν μπει και ειναι ζητημα το ποτε θα πιστωθει ο λογαριασμος τους. ειναι θεμα της τραπεζας του rockinger. εγω θα τους στειλω ενα χαρτι που μου εχουν δωσει με τον αριθμο εντολης και αλλες πληροφοριες που με αυτο μπορουν να πανε να τα παρουν και οτι γινει.. Έχεις δίκιο και εσύ και ο φίλος σου. Συμβαίνουν αυτά ιδιαίτερα εαν μεσολαβούν αναταποκρίτριες τράπεζες. Έχεις συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία στο έμβασμα. Έχεις βάλει IBAN ; Μπορείς να ζητήσεις να κάνουν tracer αλλά αυτό κοστίζει. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2005 αδικα εστειλα το fax γιατι η κιθαρα εχει ξεκινησει απο την πεμπτη :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Έστειλα ένα email στη Rockinger και τους ρωτούσα γιατί δεν βάζουν και maple στα kits τους, μιας και θα πιθανώς έτσι να πουλούσαν περισσότερες κιθάρες και έλαβα την παρακάτω απάντηση: Hello, we are a little company so we can't offer guitars in too many versions. And our decision was rosewood. Και σε ερώτηση αν σκέφτονται να φέρουν μελλοντικά maple: Hello, not it is not planned to change our kits www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ :D :D :D :D :D δεν το πιστευω ειλικρινα.παραγγειλα δευτερα, εφυγε απο γερμανια την πεμπτη και σημερα την εχω στα χερια μου!!!!!! ειλικρινα δεν πιστευα στα ματια μου, γιατι ειναι πολυ πιο ομορφη απο οτι φαινεται στο site. ζυγιζει 3.6 κιλα και απ οτι μπορουν να κρινουν τα ματια μου ειναι αψογη κατασκευαστικα. η μονη ατελεια που εχει μετα απο το ψειρισμα που της εκανα ειναι οτι το pickguard δεν ειναι τελεια κομμενο στον neck μαγνητη αλλα μαλλον υπερβαλλω... αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2005 Με γεια, με γειά! :D Περιμένουμε εναγωνίως φωτογραφίες και εντυπώσεις! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση