elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Το πρόβλημα είναι ότι αν κάνεις αυτό που λέει ο SF, άντε μετά να βρεις αγοραστή για το μπράτσο που θα σου έχει μείνει... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Οντως πριν απο 2 χρονια ειχαν μονο maple & οχι rosewood.Παντως αν προτιμας το feel του mpale (αν & απο οτι βλεπω η strat σου ειναι με rosewood) πουλανε & σκετα maple μπρατσα σε πολυ καλες τιμες' date='οποτε αγοραζεις μια με κανονικο μπρατσο το αλλαζεις με το maple & πουλας μετα το rosewood :wink: ) Βεβαια η συμβουλη μου ειναι ,μια και δεν υπαρχει απολυτως καμμια διαφορα στον ηχο ,να αφησεις τα ψειρισματα & να παρεις μια με rosewood που το εχεις συνηθισει :lol: -1000. υπαρχει και ..παραυπαρχει διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 ^^^ Ωχ ωχ, να την πάλι η γνωστή θύελλα προμηνύεται... Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αρκεί το εκάστοτε μπράτσο να έχει "κουρδισμένο" truss rod... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 μπα πια θυελλα...αφου το παιδι ειναι ...κουφο!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Γιατί είχα την εντύπωση ότι κουφός είναι αυτός που ΔΕΝ ακούει; :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 μαλλον ημουν υπερβολικα αυστηρος!ενοουσα οτι ειναι ακομα μικρος και...ακουει αυτα που...διαβάζει στα...site με τα ...κουρδισμενα ξυλα!! :lol: :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 'Αντε, κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά! :wink: Πότε είπαμε ότι θα ρθούμε να δοκιμάσουμε;; :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 οποτε θελεις :wink: αλλα καλυτερα οταν παρω(συντομα) και ενισχυτη για να εχεις και πιο ολοκληρωμενη αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2005 εδω ο κουφος :lol: μιχαλη δεν χρειαζεται να πας να παρεις λαμπατο..θα ερθεις εδω σπιτι μου και οποιος αλλος θελει να..τα πιουμε κιολας... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Να ερθω & εγω??!!! :lol: Αντε θα φερω & ενα κιλο νυχτερι απο τη Σαντορινη & 2 κουρδισμενα μπράτσα :!: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση