audiokostas Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Medium Scale ........... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Το χρώμα ναί, κορυφή. Το μπάσσο γενικώς... μπλιαχ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Το χρώμα ναί, κορυφή. Το μπάσσο γενικώς... μπλιαχ!!! Και η γέφυρα καλή είναι. Το υπόλοιπο ....... στο τζάκι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Το χρώμα ναί, κορυφή. Το μπάσσο γενικώς... μπλιαχ!!! :-X Κ ύστερα λένε εμένα για τα πανηγύρια :P Μήπως να κοπεί το θέμα και το καινούριο να λέγεται ΜΙΣΩ/ ΑΓΑΠΩ το Φλημπεης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ΔΕΝ είμαι για τα πανηγύρια! :P ;D Μήπως να κοπεί το θέμα και το καινούριο να λέγεται ΜΙΣΩ/ ΑΓΑΠΩ το Φλημπεης; Θα'ταν μια καλή κίνηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Στην αρχη δεν το πολυσυμπαθησα, αλλα μετα απο αυτο το βιντεακι το ειδα με αλλο ματι ο μαγνητης που του εβαλε ο τυπος (EMG 35DC) πιστευω το κανει να ακούγεται πολυ καλυτερα. Κι απο οτι ειδα οι περισσοτεροι στο youtube του κανουν αυτη την μοντα. Μήπως να κοπεί το θέμα και το καινούριο να λέγεται ΜΙΣΩ/ ΑΓΑΠΩ το Φλημπεης; Θα'ταν μια καλή κίνηση... +1221 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα γιατί μου άρεσε περισσότερο ο stock? ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα γιατί μου άρεσε περισσότερο ο stock? ;D Ευτυχώς που το είπες και εσύ γιατί περίμενα να ακούσω γνώμες... Άρα δεν είμαι ο μόνος βαρεμένος εδώ πέρα... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
izzy_livin Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Hello! Εμένα και οι 2 μαγνήτες μου άρεσαν. Αλλού θα χρησιμοποιούσα τον έναν αλλού τον άλλον. Αν είχα όμως επιλογή να διαλέξω μόνο έναν απο τους 2 θα διάλεγα τον stock. Έχω την εντύπωση οτι δένει λίγο πιο πολύ με το όργανο. Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά. btw τα fleabass δεν τα χα δει ποτέ.. Σαν τσίρκο είναι! :D Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα γιατί μου άρεσε περισσότερο ο stock? ;D Ασυζητητί...... Από την άλλη ο EMG είναι για άλλα πράγματα ........ Για αυτό όταν ήταν για πιο "μοντέρνο παίξιμο" το πριμαριστό growl μαζί με το definition του EMG έκανε τον στοκ να ακούγεται ασθμαίνων... Αλλά για το στυλ μου (μπουχαχαχα) και εγώ στοκ Βέβαια με το στύλ μου (μπουχαχαχα) δεν θα παιρνα αυτό το μπάσο. Κι ας είναι από τα σπάνια 32άρια της αγοράς. Χεράς ο πιστιρικάς...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση