RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Σας φταίει ο γάιδαρος και βαράτε το σαμάρι... http://www.madata.gr/epikairotita/politics/49359.html When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά ποιός χέστηκε αν απεργήσουν ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά ποιός χέστηκε αν απεργήσουν ; aφου ετσι κι αλλοιως τιποτα δεν κανουν.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Φινλανδία 200 Αυστρια 245 Βέλγιο 221 ... ... Ελλάδα 300 Αφού είμαστε grand. Μπορεί να μην κάνουν τίποτα αλλά χρειάζονται πολλοί για να το κάνουν καλά αυτό. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 axs σου εύχομαι να την έχεις όσο το δυνατό γρηγορότερα στα χέρια σου,πολύ καλή επιλογή! Δεν είδα το θέμα σου νωρίτερα,είχα να σου προτείνω και μια άλλη εναλλακτική για αγορά της συγκεκριμένης κιθάρας απο Αμερική όπου θα μπορούσες να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα,όχι όμως για το συγκεκριμένο χρώμα.Εύχομαι ο εκτελωνισμός της UPS να είναι στο ποσό που ανέφερες,μιας και για μεταφορικά ζητάει πολλά. Αν και δεν μου αρέσει να τα λέω αυτά δημόσια,η περίπτωση σου μου θυμίζει προσωπική εμπειρία όταν πριν 1-1,5 χρόνο ενδιαφερόμουν για αγορά της JP6 fully loaded (είχα ήδη μία χωρίς πιεζοηλεκτρικούς αγορασμένη απο Ελλάδα) και επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο στη χώρα μας,ήταν μονόδρομος μιας και πουθενά δεν μπορούσα να την βρώ όπως την ήθελα, για το ενδεχόμενο να μου τη φέρει σε ένα συγκεκριμένο χρώμα που όμως δεν το έφερνε εδώ (για εμπορικούς προφανώς λόγους). Η απάντηση που πήρα ήταν θετική, θα έστελνε ενα e-mail για να ρωτήσει διαθεσιμότητα,χρόνο παράδοσης και βέβαια τιμή. Γνώριζα τις τιμές σε Αμερική και Ευρώπη αλλά ήμουν διατεθημένος να δώσω αυτά τα έξτρα χρήματα έλεω καψούρας που λένε. Σε διάστημα ενός μήνα επικοινώνησα μαζί του 3 φορές για να μου δώσει μια απάντηση...αλλά δεν...πιθανολογώ ότι δεν τον ενδιέφερε το θέμα!! Για καλή μου τύχη όμως βρήκα έναν Αμερικανό ο οποίος είχε ακριβώς την κιθάρα (αναφέρομαι πάντα για καινούρια) που ήθελα και δεν είχε κανένα πρόβλημα να μου τη στείλει με συνολικό προσωπικό κέρδος σε σχέση με Ευρωπαϊκές τιμές λίγο μεγαλύτερο απο τη δική σου περίπτωση,με την τότε ισοτιμία. Λίγη σημασία έχουν όμως όλα αυτά,σου εύχομαι και πάλι καλόπαιχτη! ΥΓ1.Υποθέτω ότι η δική σου θα έχει εγκατεστημένους και τους καινούριους μαγνήτες του DiMarzio,πες μας και τις εντυπώσεις σου γι αυτούς όποτε βρεις ευκαιρία. YΓ2.Απο αυτή την κιθάρα λείπει ένας "treble bleed" πυκνωτής,περι ορέξεως βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
axs Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2010 ειναι super το κιθαράκι........εκατσε δουλεια οταν ήμουν αεροδρομιο και την έψαχναν για να τη παρω (ειχα πληρώσει ήδη) και πήγα studio την άνοιξα και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ έγραψα ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. Η κιθάρα ήταν άριστα σεταρισμένη και μετα απο 15.000 χλμ δεν είχε χάσει καθόλου. Οι εντυπώσεις μου δε νομίζω ότι μετράνε, άλλωστε όλοι ξέρουν πως παίζει το όργανο.... Πάντως η αίσθηση που έχεις από τη στιγμή που παίζεις τη πρώτη νότα είναι ότι το όργανο είναι πολυ σταθερό, σίγουρο και απόλυτα ισορροπημένο και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση σε σχέση με τη strato μου είναι ότι στα clean ρυθμικά ή single notes (γιατι για γκάζια δε συζηταμε.....) η petrucci δείχνει πολύ πιο στακάτη και πιο ήσυχη στο mute παίξιμο, πράγμα που δε το περίμενα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση