audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχει να κάνει bloody..... Σε τρείς μέρες μου χει έρθει κιθάρα από Ούσα που ξέχασαν να μου χρεώσουν τα εκτελωνιστικά. Εχω περιμένει και μπάσο 1,5 μήνα να εκτελωνιστεί. Αλλά είναι όλα random. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Η διαφορά μας είναι πως μένω εξωτερικό! Α,με αυτους τους φασιστες μενεις που δεν αφηνουν τους δημοσιους υπαλληλους να εχουν μονιμοτητα & να βγαζουν τα κερατα τους τα τραγια απο επιδοματα & αν τολμησει κανεις να κλεισει το δρομο του ανατιναζουν το τρακτερ? ΧΑΛΙΑ θα ειναι... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Αλλά είναι όλα random. Μήπως μόνο στην Ελλάδα είναι όλα random? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως μόνο στην Ελλάδα είναι όλα random? :) οχι στην Ελλαδα ειναι ολα...ΑΤΜΟΣ.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως μόνο στην Ελλάδα είναι όλα random? :) Όχι. Όλα είναι η μοναξιά του Πλιάτσικα Προφανώς για την Ελλάδα μιλάω, Εύη. Καλά, πολλά μπορεί να σε χαλάνε ή όχι αλλά να απεργούν και οι εκτελωνιστές; Ήμαρτον.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Προφανώς για την Ελλάδα μιλάω, Εύη. Δε σε βλέπω ετοιμοπόλεμο. Εννοείται το κατάλαβα κ εννοείται ειρωνεύομαι, γιατί πραγματικά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα είναι ΟΛΑ random. ή ατμός.... (κίνηση brown ρε παιδί μου. Τρωγόμουν να το κάνω το geek humour ώρα τώρα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 αλλά να απεργούν και οι εκτελωνιστές; Οι ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ υπαλληλοι (ή ελευθεροι επαγγελματιες) & ως τετοιοι ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΠΟΤΕ. Οι ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ απεργουν... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή αν έχω καταλάβει καλά, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι αποκομμένη εμπορικά από τις χώρες εκτός Ευρώπης? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Οι ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ υπαλληλοι (ή ελευθεροι επαγγελματιες) & ως τετοιοι ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΠΟΤΕ. Οι ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ απεργουν... ΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΩ !!!! έχεις δίκιο αλλά δεν το παραδέχομαι Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή αν έχω καταλάβει καλά, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι αποκομμένη εμπορικά από τις χώρες εκτός Ευρώπης? Ναι εκτος απο πολιτιστικα ειναι τωρα και εμπορικα,σε λιγο θα κλεισουμε και τα συνορα, θα εχουμε Εμβερ Χοτζα & θα τρωμε τις σολες απο τα παπουτσια μας... έχεις δίκιο αλλά δεν το παραδέχομαι δεν πειραζει σε συγχωρω... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση