Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέρον μπορώ να πω... http://www.blackstaramps.co.uk/products/ht-amps/index.html ...και μερικά πρώτα επίσημα βιντεάκια: HT STUDIO 20 HT CLUB 40 HT STAGE 60 HT STAGE 100 HT STAGE 100 (High Gain and Shred) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ως ευτυχης κατοχος :)της κεφαλης ΗΤ-5Η εχω να πω οτι εχω μεινει εκπληκτος απο την ποιοτητα σε ολα τα επιπεδα....αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου στην αρχη :P seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέρον μπορώ να πω... Κι εγώ μπορώ να το πω επίσης. Ορίστε, το λέω! ;D ;D Ελπίζω να βγάλουν και τον 40άρη σε head version, θα ήταν παράλειψη να μη το κάνουν. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Blackstar HT-20 Demo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 παιδιά sorry άσχετο άλλα...πιο μοντέλο telecaster ειναι αυτή στο HT STAGE 60 video??? ??? :o :P 0:20 με 0:27 και 1:29 με 2:09 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Χθες παρήγγειλα τον 20αρη. Μολις ερθει με το καλό θα σας ενημερώσω όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jesu Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Τελικα θα παρω και εγω blackstar!!! ;D Τον 40αρη ομως!! ;) (Thanx Spyos69 που μου τον προτεινες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Τελικα θα παρω και εγω blackstar!!! ;D Τον 40αρη ομως!! ;) (Thanx Spyos69 που μου τον προτεινες) 40 χρόνια φούρναρης...πίστεψέ με δεν πρόκειται να το μετανοιώσεις ποτέ Κατά τύχη τους ανακάλυψα κι εγώ και δεν ξεκολλάω Φοβερό value for the money... seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apostolishxc Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Kαλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανένας ποιος είναι ο αντιπρόσωπος για blackstar στην Ελλάδα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Τριμης @ χαριλαου τρικουπη στην Αθήνα...ήμουν εκεί ΣΗΜΕΡΑ...ΧΤΕΣ παρέλαβαν ενισχυτές... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση