antouan_z Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Mπορω να βρω Vigier εντος Αττικης,εκτος απο τον Νακα.Περασα απο εκει το Σαββατο ζητησα να παραγγειλω μια custom, μου ειπαν οτι χθες θα με επαιρναν να μου πουν τιμη και ποτε θα ερθει,αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω...που να τους ζητουσα και δανεικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Mπορω να βρω Vigier εντος Αττικης' date='εκτος απο τον Νακα.Περασα απο εκει το Σαββατο ζητησα να παραγγειλω μια custom, μου ειπαν οτι χθες θα με επαιρναν να μου πουν τιμη και ποτε θα ερθει,αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω...που να τους ζητουσα και δανεικα!!![/quote'] Από όπου και να την ζητήσεις μέσω Νάκα δεν θα την πάρεις??? :roll: Ψύλλους στ' άχυρα ψάχνεις... Και συ άντρα θέλεις τώρα τον θέλεις? Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Και συ άντρα θέλεις τώρα τον θέλεις? Aυτο μαγκα μου δεν θα το σχολιασω καλυτερα......... Οσο για το αλλο,δικιο εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Και συ άντρα θέλεις τώρα τον θέλεις? Aυτο μαγκα μου δεν θα το σχολιασω καλυτερα......... Και καλά θα κάνεις, δεν περίμενα και σχόλιο, στο ELLADA ζεις. Και πάλι καλά να λέμε κάποτε θυμάμαι ο ΝΑΚΑΣ ήταν κυριολεκτικά σχεδόν μονοπώλιο!!! Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TonyRoyJoy Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Δεν μπορείς να την πάρεις απο κάπου αλλού εκτός του επισήμου αντιπροσώπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό το περί "zero fret" που προμοτάρει η Vigier πρώτη φορά το προσέχω... Κάνει όντως όλα αυτά που υπόσχεται; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Πόσες Vigier έχει ο Νάκας και κάθε πότε παραγγέλνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Το zero fret επιτρέπει να αλλάζεις εύκολα πάχη χορδών και να ακούγονται οι ανοικτές χορδές όπως και στα άλλα τάστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Μιλησα και εγω μεσω email με τον τον ιδιο τον P.Vigier,μεσα σε 1 ωρα ειχε απαντησει.Μου ειπε να συννενοηθω με τον Νακα... Ωραιοι επαγγελματιες.....ερχονται οι πελατες σε αυτους και εκεινοι τους διωχνουν!!! Επειδη και εγω εργαζομαι σαν συμβουλος πωλησεων σε μεγαλη πολυεθνικη,αν δεν απαντησουν και μετα την σημερινη μου κρουση,θα τα ακουσουν μια χαρα,αλλα απο κοντα,οχι απο τηλ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2005 Παρολα ταυτα,για αυτο το μοντελακι μιλαω..πως το κοβετε;;; http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/antouan_z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση