Peruvian Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως να μην έψαξα καλά... πάντως αυτά που βρήκα δεν με κάλυψαν... επειδή είμαι νέος στις αγορές με χρεωστική... θα ήθελα να κάνω 2 μόνο ερωτήσεις... 1. Πόσες μέρες κάνει ο thomann να τραβήξει τα χρήματα απο την κάρτα...??? ΥΓ: Εμένα μου φαίνεται παράξενο που έχει φύγει η παραγγελία με φορτωτική λόγω βάρους και δεν έχουν φύγει τα χρήματα απο την κάρτα... 2. Αν στο "credit card valid until" βάζουμε το Expire End της κάρτας...??? Αυτά τα ολίγα και συγγνώμη αν έχει επαναληφθεί... Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 1: 2-3 εργάσιμες μέρες 2: valid until = Expire End Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 1: 2-3 εργάσιμες μέρες 2 - 3 εργάσιμες απο τη στιγμή που θα φύγει η παραγγελία?? My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Από τη στιγμή που θα γίνει η χρέωση. Αν κάνουν την χρέωση πχ Τετάρτη και η παραγγελία φύγει Παρασκευή (λίγο δύσκολο να το κάνουν αυτό) τότε θα χρεωθείς την Τετάρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία επειδή έφυγε Παρασκευή...!!! Θα περιμένω μέχρι Τετάρτη...!!! Ευχαριστώ πολυ ginargiros... Απο μένα έχεις +1 κάρμα!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση