bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 ειχα ακουσει το φαζφεις του τζαμ και μου αρεσε πολυ. αν εχω καταλαβει καλα δεν υποτιθεται πως ειναι μια προσπαθεια για κλωνο του τυρκουαζ φαζφεις? αφου αυτο λετε πως ειναι το κλασικο? Tο πετάλι του Jam είναι κλώνος του Fuzz Face με τρανζιστοράκια γερμανίου, όπως γράφει και στη σελίδα... Υπήρχαν δυο είδη, το ένα με γερμανίου και το άλλο με πυριτίου. Και τα δυο θεωρούνται κλασσικά. Η αλλαγή είχε γίνει το '68 περίπου, γιατί του γερμανίου ήταν σε ποσοστό 3 στα 4 μάπα, και επίσης πολύ ευμετάβλητα αναλόγως με τη θερμοκρασία. Σε fuzz faces ήταν κάπως πιο "ήπια" και ζεστά σε ήχο από του πυριτίου, αλλά αυτό εξαρτάται και από την υλοποίηση διότι έχω πετύχει φαζ γερμανίου που είναι πολύ πιο "σκληρά" στο αυτί από ανάλογα σχέδια πυριτίου. Το ΜXR είναι μια πιο μοντέρνα έκδοση του γκρι Dunlop (πυριτίου), με ορισμένες έξτρα δυνατότητες και με ελαφρώς διαφορετικό ήχο όταν ενεργοποιήσεις τον buffer (πολλοί τον προτιμούν). Αλλά αφού σου αρέσει αυτό του Jam γιατί δεν το αγοράζεις για να ησυχάσεις? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Αλλά αφού σου αρέσει αυτό του Jam γιατί δεν το αγοράζεις για να ησυχάσεις? και αν μετα βρω καποιο αλλο που μ αρεσει πιο πολυ? και πω, οχι ρε γαμωτο, ΑΥΤΟ ειναι το φαζ που θελω? εχω παθει ακριβως το ιδιο με ενα ζευγαρι παπουτσια και ηταν δυσαρεστο! :) περαν της πλακας, ουτε για του τζαμ ειμαι σιγουρος! απλα θυμαμαι οτι οταν το ειχα ακουσει, μ αρεσε! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 1 πράγμα είναι σίγουρο για τα fuzz...ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει αυτό που σου κάνει... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 και αν μετα βρω καποιο αλλο που μ αρεσει πιο πολυ? και πω, οχι ρε γ***το, ΑΥΤΟ ειναι το φαζ που θελω? Αν μας απέτρεπε αυτό από τις επιλογές και τη λήψη αποφάσεων στη ζωή μας, θα είχαμε κολλήσει σε ένα ατελείωτο feedback loop... Δεν θα το παντρευτείς κιόλας. Ιτς τζαστ ε πένταλ! Σκέψου τις κιθάρες και τους ενισχυτές που αλλάζουν χέρια στις αγγελίες κάθε μέρα... 1 πράγμα είναι σίγουρο για τα fuzz...ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει αυτό που σου κάνει... Μπα, εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, απλά είναι... πάνω από ένα! :D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Σκέψου τις κιθάρες και τους ενισχυτές που αλλάζουν χέρια στις αγγελίες κάθε μέρα... σκεψου οτι εγω δεν πουλαω σχεδον ποτε και αγοραζω ολη την ωρα... εχω πνιγει στα μαραφετια! :) ξερω πως με νιωθεις! εισαι και εσυ πενταλτζανκι! και μαλιστα εισαι σε χειροτερη κατασταση γιατι εχω δει πως εχεις πιο ακριβα γουστα! :P πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 εχω πνιγει στα μαραφετια! :) Κάνα wah σου περισσεύει???χαχαχα... Και εγώ τώρα είπα να ξεφορτωθώ μετά από αρκετά χρόνια κάτι πετάλια που πιάνανε χώρο και τα πάταγα και 1 φορά το μήνα για μισό κομμάτι (και αν).... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Κάνα wah σου περισσεύει??? γουα εχω ενα κραι μπειμπι και επειδη τα εχει ψιλοπαιξει (ρωτηστε τον σκαντζο :P) και βγαζει κατι εξωφρενικους ηχους που μαρεσουν ομως ειμαι στο ψαξιμο ΚΑΙ για ενα δευτερο! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Από wah δεν έχω καμία απολύτως εμπειρία πλην ένα δανεικό της washburn που είχα για κάνα 3μηνο (και πολύ μου άρεσε) και το behringer (sick) που έχω τώρα... Α και ένα jimi hendrix signature που έχω παίξει 2-3 φορές... Οπότε πρέπει να βγω και εγώ στο ψαχτήρι το κέρατο μου μέσα και δεν έχω και λεφτά!!!!ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ... ΚΑΙ fuzz θέλω να πάρω... Το ένα για κιθάρα και το άλλο για μπάσο... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 να και ενα φαζ που σε καποια απ τα μοουντς του ειναι πολυ κοντα(η ετσι μοιαζει) σε αυτο που εχω στο μυαλο μου! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ωραίο αυτό το Crazy8 ειδικά σε 2-3 ρυθμίσεις τα έσπαγε απίστευτα... Αλλά δεν θα το εμπιστευόμουνα μέσω ήχου κάμερας... (τι λες και εσύ?) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση