Προς το περιεχόμενο

Αλλη μια φορα θελω βοηθεια για fuzz

fm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εχμ... κέντρο της Αθήνας και μέχρι 150 ευρώ? Ούτε το ένα, ούτε το άλλο....

Γιατί το λες αυτό???

Να επιμείνω πάντως πως καλό θα έκανε να τσεκάρεις και 2-3 distortion πετάλια και να μην περιοριστείς στο fuzz...

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί το λες αυτό???

Moυ το είπε μια γρια τσιγγάνα χτες-προχτές που είχε πανσέληνο. Δεν ξέρω αν είχε δίκιο αλλά στη θέση σου, δεν θα την αμφισβητούσα - έδειχνε να ξέρει πολύ περισσότερα από όσα έλεγε.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ε δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο βρε Φάνκι Μπάσμαν! Απλά αυτή η εν λόγω τσιγγάνα μου είπε με βραχνή φωνή στο ημίφως των κεριών του κάρου της πως κανένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει τόσο "εξωτικά" φαζ όσο αυτά που παρέθεσε ο GVK. Επίσης μου είπε πως ακόμη κι αν υπήρχαν, θα κόστιζαν πολύ παραπάνω από 150 ευρώ...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

AAAAAAAA!!! Ναι θα συμφωνήσω στο ότι στο κέντρο δεν θα βρει κάποιο εξωτικό πετάλι αλλά πιστεύω ακράδαντα πως δεν χρειάζεται εξωτικό πετάλι... Απλώς την ψάχνει προς λάθος μεριά (όπως και οι περισσότεροι σε αυτόν τον ήχο) όταν κοιτάει για fuzz... Όταν παίζεις stoner θες όγκο κάτι που το fuzz λόγω του χαρακτηριστικού hairy fuzzzzzzzzzzz ήχου του δεν είναι ότι το ιδανικότερο καθώς συνήθως χαόνεται... Και αν και λατρεύω το fuzz σαν ήχο (και δη στο μπάσο) νομίζω (ξανά) πως καλύτερα είναι να κοιτάξει προς ένα heavy/crunchy distortion μαζί με έναν hi gain ενισχυτή...

LA ROJΑ ARMADA

ελαφρως οφτοπικ.....

ψαχνομαι καιρο τωρα για φαζ και δεν εχω βρει αυτο το ενα που θα μου κανει κλικ, παρ οτι εχω ξεχωρισει μερικα!

που μπορουμε να βρουμε να ακουσουμε στην αθηνα τορτουγκα?

και που μπορουμε να αγορασουμε ονλαιν?

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

ελαφρως οφτοπικ.....

ψαχνομαι καιρο τωρα για φαζ και δεν εχω βρει αυτο το ενα που θα μου κανει κλικ, παρ οτι εχω ξεχωρισει μερικα!

που μπορουμε να βρουμε να ακουσουμε στην αθηνα τορτουγκα?

και που μπορουμε να αγορασουμε ονλαιν?

Ποια έχεις ακούσει και έχεις απορρίψει?

LA ROJΑ ARMADA

πολλα!

δεν μ αρεσαν της μπος,

της τοουντγουορκς (το μαντ ντογκ)που γενικα ειμαι και φιλος,

το τζιμι χεντριξ της οκταβιο(η καπως ετσι) (αυτο το μεγαλο αλουμινενιο)

εχω ξεχωρισει αλλα θα ηθενα να τα ακουσω με λιγο πιο μεγαλη προσοχη το μαντχανει της τιρεξ που φαζιζει, το φαζφεις του τζαμ και κανα απο την ζβεξ!

μεχρι τοτε χρησιμοποιω για φαζι ηχους χρησιμοποιω ενα οβερντραιβοειδες της τοαντγουορκς, το παλιο τζον μπουλ, που ειναι καπως κοντα σε αυτο που θελω! :)

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου