theBox Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Νομιζω καπου εδω μεσα ειχα διαβασει κατι μου αρεσε παρα πολυ: "Mαγκια ειναι να μπορεις να παιξεις 5000 νοτες το δευτερολεπτο και να μην το ξερει ΚΑΝΕΙΣ!" Παντως, τον σφογλι δεν τον ηξερα, αλλα μου αρεσε αρκετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Νομιζω καπου εδω μεσα ειχα διαβασει κατι μου αρεσε παρα πολυ: "Mαγκια ειναι να μπορεις να παιξεις 5000 νοτες το δευτερολεπτο και να μην το ξερει ΚΑΝΕΙΣ!" Δεν ξέρω αν κάποιος το είπε έτσι, αλλά θα είχε ενδιαφέρον αν κάποιος που μπορεί να παίξει 5000 νότες per sec, τελικά να παίζει 5 και με ουσία. Απλά μια σκέψη... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Παντως, τον σφογλι δεν τον ηξερα, αλλα μου αρεσε αρκετα... ακουσε τον λιγο ψαξε και αλλα βιντεο του.......και αυτα με τον LABRIE σε κατι live του στο youtube ...ειναι απιστευτος και γραφει φανταστικα σολο.........πολυ μελωδικα,εγω εχω παθει πλακα εχει γινει μεσα στους 3 αγαπημενους μου RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 το πιο ωραίο που είδα είναι του ελληνα που είναι καθαρες νοτες χωρις παραμορφωσεις κλπ. Παιζει μια νοτα σε καθε χτυπημα της χορδης.... Οχι σαν τους αλλους που με μια κινηση του χεριου της πενας παιζουν 10 νοτες.... (με τη βοηθεια των μηχανηματων) Παντως αυτο που διαπιστωσα είναι ότι στην ελλαδα εχουμε λογω του μπουζουκιου απιστευτα γρηγορους. Ενας απλος επαγγελματιας μπουζουξης είναι πιο γρηγορος απο ολους αυτους που ειδα στις τρεις σελιδες.... και σιγουρα πιο καθαρος καθαρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 το πιο ωραίο που είδα είναι του ελληνα που είναι καθαρες νοτες χωρις παραμορφωσεις κλπ. Παιζει μια νοτα σε καθε χτυπημα της χορδης.... Οχι σαν τους αλλους που με μια κινηση του χεριου της πενας παιζουν 10 νοτες.... (με τη βοηθεια των μηχανηματων) Παντως αυτο που διαπιστωσα είναι ότι στην ελλαδα εχουμε λογω του μπουζουκιου απιστευτα γρηγορους. Ενας απλος επαγγελματιας μπουζουξης είναι πιο γρηγορος απο ολους αυτους που ειδα στις τρεις σελιδες.... και σιγουρα πιο καθαρος καθαρος... (και μιλαμε για την ελλαδιτσα με τα 10 εκ. πληθυσμό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Οχι σαν τους αλλους που με μια κινηση του χεριου της πενας παιζουν 10 νοτες.... (με τη βοηθεια των μηχανηματων) Τι εννοείς "με τη βοήθεια των μηχανημάτων"? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Τι εννοείς "με τη βοήθεια των μηχανημάτων"? ??? νταξ τωρα...να χαμε να λεγαμε........ ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω για κιθαρίστα αλλά για ντράμμερ σιγουρα είναι είναι ο Nick Mason. Με την Maserati birdcage (700hp) άντε πιάστον! Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω για κιθαρίστα αλλά για ντράμμερ σιγουρα είναι είναι ο Nick Mason. Με την Maserati birdcage (700hp) άντε πιάστον! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση