THEOD Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Οι βασιλιάδες της BEBOP (δυο κορυφαίοι μουσικοί σε απίστευτες ταχύτητες) ;) παλιοί μεν αλλά κάλοι http://www.youtube.com/watch?v=UDtbz2KHmiI&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχαχαχαχχχ!!!!! Καλα,φιλε jazzjoker να σαι καλα,γελασα πολυ με τη lavigne και τα ακκορντα.. Α!ξεχασα να πω στο φιλο ξεκουρδιστο οτι ειμαι οντως ομορφαντρας... εχω και signature καθρεφτη...(θα τονε βρειτε στα hondos...) Συγχωρεστε με για το offtopic...μη χαλασω το θεμα...το ραβω. Επισης γρηγορος ειναι και ο marshall harrison. (Garsed στυλ,fusion kok..) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως πιστεύω πως ο ποιο γρήγορος κιθαρίστας ήταν ο johny ramone... (Και είχαν και απίστευτους φίλους) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Τοση ωρα και ακομα δεν τον ανεφερε κανεις? [flash=200,200] Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Καταπληκτικός ο Brent Mason (τον οποίον ομολογώ πως δεν ήξερα), αλλά το blue σόλο του Vince. Gill μ' έστειλε κυριολεκτικά (o oποίος παρεπιπτόντως είναι και καταπληκτικός τραγουδιστής). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Koutsobox Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως πιστεύω πως ο ποιο γρήγορος κιθαρίστας ήταν ο johny ramone... (Και είχαν και απίστευτους φίλους) ΘΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! If there is a new way I 'll be the first in line! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγω ειμαι ο πιο γρηγορος κιθαριστας ρε μαγκες. Με εχετε δει να τρεχω με απο live για ναμη με πιασουν? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σοβαρα τωρα αλλα σε ενα ψαχτηρι πολυ πολυ παλιοτερο(θα ελεγα django birelli κλπ) επεσα πανω σ αυτον παρακατω και αξιζει να δειτε και τη ζωη του. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Aν το δουμε ψυχρά απο θεμα ταχυτητας,αυτος ο καραγκιοζακος με τον κουβα στη κεφαλα ειναι ο πιο γρηγορος και πιο απαισιος κιθαριστας στον κοσμο... (γι αυτο κρυβεται...) Ψηφιζω Malmsteen-Paco de Lucia και Vinie moore. Α!!! εχει και κατι country καπελατους με σπηρουνια και τ αλογο να τους περιμενει οξω απ το λαιβαδικο,που παιζουν chicken pickin' και δεν πιανονται... Πρεπει να ναι καμια 50αρια χιλιαδες στο αμερικα προς τα κατ...(νοτια...) Απ αυτους ψηφιζω τον Τζο.(Σιγουρα θα χει εναν...) Ιν ντιντ. Καπου εκει χαθηκε ο μαρκ κνοπφλερ και δε ξαναφανηκε(αληθεια ειναι). + 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 απο πρσοπικη εμπειρια, ειμαι εκαι στο νοτο σε γλεντι στο χ χωριο. Τ μπονε στεικς 1 τονο με σως ββq κλπ και εμφανιζεται το γκρουπ του χωριου με ενα κιθαριστα 25 χρονων ταλαιπωρημενο απ τα χωραφια (με LP) η γυναικα του πισω μια τυπισσα 240 κιλα και 6 παιδια ;) ;). Και ναι θα το πω οτι κι αν πειτε. Χεντριξ(γενικα μιλω) και μ@@@ς. Απο τοτε παιζω επιλεκτικα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Κανεις δεν ειπε το Hendrix γρηγορο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Shawn Lane, John McLaughlin, Al Di Meola, Allan Holdsworth, Frank Gambale, Bireli Lagrene, Danny Gatton, Yngwie Malmsteen, Steve Morse, John Petrucci, και άπειροι άλλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση