bpetridis Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, Είμαι καινούριος στην παρέα σας. Έχουν λυθεί αρκετές απορίες μου σχετικά με αγορές και άλλα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει στο home studio μου και δεν χρειαζόταν τόσο καιρό να γίνω μέλος. Πλέον όμως έχω μια απορία που δεν βρίσκω απάντηση. Θέλω να ασχοληθώ και με το μπάσο λοιπόν. Έχω δοκιμάσει ήδη κάποια μπάσα σε Μαυρομουστάκη και Τσέλιο (με άρεσε ιδιαίτερα το RockBass standard by Warwick) αλλά στα ξένα φόρουμ διαβάζω ότι μερικά φθηνά μπάσα της Epiphone πραγματικά αξίζουν και έχουν άριστη σχέση απόδοσης/τιμής. Ρώτησα αρκετό κόσμο και κανείς δεν ξέρει ποιος φέρνει Έπιφον στην Θεσσαλονίκη (τουλάχιστον μπάσα). Στο Μαυρομουστάκη εάν δεν κάνω λάθος είχε μόνο κιθάρες. Πραγματικά λιώνω να δοκιμάσω αυτό το μπασάκι http://www.thomann.de/gr/epiphone_eb_3_eb.htm Έχω διαβάσει τα καλύτερα, είναι πανέμορφο όπως επίσης δεν έχει φαρδιά ταστιέρα (είμαι άνθρωπος αλλά με γουρουνίσια δάχτυλα). Είμαι αρκετά τρελός για να το αγοράσω χωρίς να το δοκιμάσω... οπότε σκεφτείτε ότι ίσως με σώσετε από μια κακή αγορά. Ευχαριστώ ατέρμονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Έχω διαβάσει τα καλύτερα, είναι πανέμορφο όπως επίσης δεν έχει φαρδιά ταστιέρα (είμαι άνθρωπος αλλά με γουρουνίσια δάχτυλα). Καλημέρα και καλωσήρθες. 1. Eκτός απο το πλάτος της ταστιέρας φαντάζομαι πως θα είναι λεπτό και το μπράτσο. Ίσως είναι κουραστικό για μεγάλα χέρια. 2. Οι κιθάρες τύπου sg έχουν θέμα με το neck diving, ενα μπάσο sg με μπράτσο 34'', μεγάλο headstock και βαριά κλειδιά θα το φοβόμουν πολύ. 3. Θα είναι κάπως περίεργο ηχητικά, με τον neck μαγνήτη ειδικά θα ακούγεται πολύ 'boomy'. Πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο οργανάκι αλλά καθόλου ασφαλής η αγορά του :-\. Προσωπικά δεν θα το τολμούσα χωρίς προσεκτική δοκιμή. Σε απογοήτευσα πολύ ε? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση