drummer81 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Εχω ενα πετάλι dw 5000 accelerator και ήθελα να μάθω :κάτι ροδέλες-βαρύδια που βιδώνουν στο σημείο που πιάνει η αλυσίδα με το footboard δεξιά του και αριστερά του κάνουν το πετάλι να έχει ποιο ελαφρύ πάτημα ή ποιο βαρύ?Αυτή τη στιγμή έχω 4 ροδέλες-βαρύδια και θα ήθελα να μάθω εαν θα μου χρησιμέψουν στο να κάνω το πετάλι μου ποιο ελαφρύ,καθώς μου φαίνεται αρκετά βαρύ.Ισως φταίει και το ελατήριο που το έχω ψιλοχαλαρό ή αυτο δε παίζει ρόλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 αυτο εχεις? γιατι και εγω εχω απορια περι τεινος πρόκειται..? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tristan Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Εγω το ειχα παλια και το εστειλα δεν με βολευε μου ηταν πολυ βαρυ,δεν ξερω αν αλλαξεις τους κοπανους μηπως διορθωνεται η κατασταση για το αλλο που λες δεν ξερω να σου απαντησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασε το με τους κοπανους του iron cobra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummer81 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 παιδιά ο κόπανος από το dw μου αρέσει πολύ απλά ήθενα να μάθω αν με τα βαρύδια ή με το σφιξιμο του ελατηρίου γινεται ποιο ελαφρύ. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Μόνο με χαλάρωμα του ελατηρίου. Με βαρίδια και σφίξιμο μόνο πιο βαριά αίσθηση θα βγάλεις. Δοκίμασε να παίξεις με την απόσταση του κόπανου από το δέρμα καθώς και το ύψος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummer81 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 το ύψος του κόπανου πιστέυω το έχω πετύχει οσον αφορά την απόσταση απο το δέρμα ηθελα να μάθω να την μειώσω ή να την αυξήσω για να ελαφρύνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν θα ελαφρύνει απαραίτητα απλά θα αλλάξει η αίσθηση. Η απόσταση όσο μεγαλώνει σηκώνει το πόδι και το πετάλι πιο ψηλά και βοηθάει τον κόπανο να κάνει πιο εύκολα κίνηση προς τα μπρός. Απλά από ένα σημείο και μετά η δύναμη που πρέπει να βάλεις λόγω μεγάλης απόστασης από το δέρμα αναιρεί κάθε όφελος από το σήκωμα. Πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις μέχρι να βρείς την ιδανική περίπτωση για τα πόδια σου. Επίσης φρόντισε να κάθεσαι με τα πόδια σε γωνία 90 μοιρών ή και λίγο περισσότερο δηλαδή να κάθεσαι λίγο ψηλότερα αλλά όχι πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση