aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Θα ηθελα να παραγγειλω κιθαριστικο εξοπλισμο μαζι με καποιον απο θωμαν για να γλιτωσουμε μεταφορικα.. τα εξοδα μου ειναι 45Ε και ειμαι απο αθηνα. επισης δεν χρησιμοποιω καρτα.. οποιος θελει να γλιτωσει μεταφορικα ή να με εξηπηρετησει ας στειλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 κι εγω θελω για ελα να μαζευομαστεεεεεεεεε.... seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Μεσα και γω θελω εναν μαγνητη...δεν υπαρει εδω δυστυχως ;)...στειλτε εαν ειναι ενα σας σημαδι μονο εμενα κοστιζει 90 ευρω ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ θα με παιξετε και μενα? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 μεσα κι εγω... τα δικα μου κοστιζουν περιπου 60 ευρω http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 οκ τοτε ας αποφασισουμε ποιος θα τα παραγγειλει και μολις ερθουν να περναμε να τα παιρνουμε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 κι εγώ μέσα. 40 euro είναι το δικό μου. count me in! Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 παμε κι'αλλοι δεν εχει μαζευτει το ποσον........... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Μέσα κι εγώ. 70 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Ιγναντιε ελα κι εσυ εδω και μην κανεις ζαβολιές :P....κανα 50αρι τα δικα μου....Ακόμα?? seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση