Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τα plug-ins στο cubase 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια! Εχω το cubase 5 και ενω εχω το plug-ins μεσα στο φακελο του προγραματος...Οταν το τρεχω δεν εχω καμια δυνατοτητα στο audio>plug-ins και audio>process... Ο υπολογιστης ειναι καλος και εχω επανω τα windows 7...

ευχαριστω προκαταβολικα... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς με το δέν έχεις καμμία δυνατότητα???

Δέν "βλέπει" το πρόγραμμα τα plug ins?

Μήπως εγκατέστησες το 5 μετά απο τα plug ins? Γιατί άν ισχύει αυτό, θα πρέπει να πάς στο μενού plug ins και να κάνεις update, ίσως και να χρειαστεί να τα εγκαταστήσεις ξανά

κοιτα δεν ειναι αυθεντικα και δεν μπορω να κανω update...και δεν εχω το setup...ειναι σαν ενας φακελος απο τιν διαχιριση αρχειων...αλλα μεσα στο φακελο υπαρχοθ τα plug-ins και αλλες εφαρμογες για το προγραμα...το ερωτιμα ειναι πως θα να ενεργοποιησω...και η αληθεια ειναι οτι δεν το ξερω καθολου το προγραμα το πηρα για να το μαθω...

• 1 μήνα αργότερα...

μπορεις να πας στο update plugin information να τα διαβασει τα Plugs,αν και παλι οχι

εχει ρυθμιση που βαζεις το path δηλαδη που βρισκονται τα fx su,τα βλεπεις κανεις update εισαι ετοιμος

• Guru

κοιτα δεν ειναι αυθεντικα και δεν μπορω να κανω update...

Καταρχήν στο νοιζ δε συζητάμε θέματα για πειρατικά προγράμματα.

Κατα δεύτερο, βρε αδερφέ... Όταν μάθεις/μάθαινες οδήγημα σε porsche έμαθες ή σε κανα toyota/fiat? Γιατι πάτε όλοι και πιάνετε τα πλέον ακριβά, δύσκολα, παλούκια προγράμματα/plug ins για να (μην) κάνετε τη δουλειά σας;

Λες και το καλύτερο Plug-in θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα σε αυτόν που δεν ξέρει.

:(

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου