johndelover Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας. Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτη την καρτα ηχου την Focusrite SAFFIRE PRO 40. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Την έχω εδώ και περίπου ένα χρόνο. Πολύ καλή απόδοση και ποιότητα ήχου. Σταθεροί drivers και πληθώρα εισόδων/εξόδων. Προσωπικά τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johndelover Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Ξερεις αν θελει firewire controler της Texas Instruments? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Έχεις δίκιο, αυτό ξέχασα να το αναφέρω. Ναι, θέλει firewire controller της Texas Instruments. Εγώ τουλάχιστο δε μπόρεσα να την κάνω να λειτουργήσει με τον ενσωματωμένο firewire controller του laptop μου. Μου διακόπτονταν συνεχώς το firewire σήμα. Επομένως, αν ο υπολογιστής σου δεν έχει firewire με Texas Instruments, θα πρέπει να προμηθευτείς έναν τέτοιον controller. Υπάρχουν και για desktop υπολογιστές, αλλά και για laptops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johndelover Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Ξερεις που μπορω να βρω Texas Instruments controller για desktop?Ποσο θα στοιχισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vitali Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Τσέκαρε πρώτα αν έχει η ίδια η mobo σου texas instrument chip. Η δική μου gigabyte είχε και δούλευε πάρα πολύ καλά. Αν είναι για pci, συνήθως προτείνουν αυτή: http://www.unibrain.com/Products/p1394/FireBoardBLUE.htm Δεν θυμάμαι το πλαίσιο να είχε ποτέ του controller με texas chip, λογικά θα έχει chipset της VIA, που μπορεί να σου κάνει και αυτό δουλειά πιθανώς. Kairos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
infected_silence Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 έχει δουλέψει κανείς κάποια απο τις saffire σε windows 7 64bit?είναι οκ οι drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Τουλάχιστον για τα καινούργια μοντέλα, όπως Saffire Pro 24, Pro 24 DSP, Pro 40 και Liquid Saffire 56, οι καινούργιοι drivers που έχει βγάλει η Focusrite δουλεύουν για όλα τα λειτουργικά, 32-bit και 64-bit. Απλά για να λειτουργήσουν καλά στα Windows 7 (και 32-bit και 64-bit), θα πρέπει να γίνει μία διαδικασία με τον legacy firewire driver, που περιγράφεται εδώ: http://focusrite.com/support/software/saffire_pro_40/ Όσο για ελεγκτή firewire, η Unibrain που αναφέρθηκε είναι μια πολύ καλή λύση, τόσο για desktop αλλά και laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ecobeutto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Cyclops εσυ δουλευεις την saffire pro 40 στο laptop? Αν ναι ποιο μοντελο ακριβως? Σημερα το πολυ αυριο παω για αγορα καινουριου laptop γιατι αυτο http://www.informatique.nl/661950/toshiba-satellite-pro-l300-29g.html δεν μου εκατσε με την συγκεκριμενη καρτα.. Μου εκανε συνεχεια dropouts.. Eιχε παρα πολυ ψηλο latency Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Cyclops εσυ δουλευεις την saffire pro 40 στο laptop? Αν ναι ποιο μοντελο ακριβως? Σημερα το πολυ αυριο παω για αγορα καινουριου laptop γιατι αυτο http://www.informatique.nl/661950/toshiba-satellite-pro-l300-29g.html δεν μου εκατσε με την συγκεκριμενη καρτα.. Μου εκανε συνεχεια dropouts.. Eιχε παρα πολυ ψηλο latency Για να δουλέψεις σωστά την Pro 40 σε PC, χρειάζεσαι firewire controller με chipset της Texas Instruments, οπότε θεωρώ απίθανο να φταίει (μόνο) ο συγκεκριμένος υπολογιστής. Ορισμένοι αναφέρουν ότι για τις κάρτες ήχου που θέλουν οπωσδήποτε Texas Instruments, μπορεί να δουλέψουν και με chipset της VIA. Προσωπικά δεν το έχω ελέγξει με την Pro 40. Το laptop που χρησιμοποιώ είναι ένα της HP, συγκεκριμένα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση