Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Ήταν Hackerομα; Επιτέλους το Noiz επέστρεψε λίγο πριν μας πιάσει το στερητικό σύνδρομο. Welcome back… Βεβαίως η σχετική ανάρτηση κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα, αλλά λόγο της «πολεμικής» που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με κάποια πρώην μέλη- και καθώς «μπήκε ο διάβολος μέσα μου»- αναρωτιέμαι μήπως τελικά οι δυνάμεις του… σκότους και του χάους, έβαλαν το χεράκι τους για αυτό το τεχνικό πρόβλημα… Πάντως το timing με παραξένεψε… Ποια είναι η άποψη σας; ΥΓ: Μπορεί βέβαια να είμαι υπερβολικός και υπέρ του δέοντος… συνωμοσιολόγος . all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Πρακτορες των Νεφιλιμ ηταν. Η Νεα Ταξη ειναι κοντα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Eγώ ήλπιζα να γίνει sunburst, πάλι κίτρινο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Πρακτορες των Νεφιλιμ ηταν. Η Νεα Ταξη ειναι κοντα. ;D Αχ καημένε Nikoubi εκεί έχεις μείνει? Λάθος πληροφορίες έχεις! Ελοχιμ ήταν!!! Τους είδα να μπαίνουν κρυφά μέσα στα Studio του server του Noiz! χαχαχαχα ;D ;D -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Eγώ ήλπιζα να γίνει sunburst, πάλι κίτρινο... aged white εννοεις a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Ήταν Hackerομα; Οχι δεν ήταν. Καταστράφηκε ο ένας σκληρός δίσκος στο array. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν ήταν. Καταστράφηκε ο ένας σκληρός δίσκος στο array. Ok δεν ύπαρχει λόγος αμφισβήτησης... απλά όλα αυτά με τις «τραχανοπλαγιές» και την πολεμική κατά των admin με έβαλαν σε σκέψεις αναφορικά με το τυχαίο... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Εγώ ένα κατάλαβα...χωρίς φαγητό μπορώ..χωρίς NOIZ νέβα.... ;) seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musiccankill Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ για hack σκέφτηκα γιατί άνοιξε για καμιά ώρα την παρασκευή το μεσημέρι και μετά έπεσε και εξαφανίστηκε τελείως και ούτε ένα σημείο ζωής! Τέσπα!Τέλος καλό όλα καλά!!!Welcome back αγαπημένο μας NOIZ!!!!!! (Y) D.I.Y. and save the world :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Πότε έπεσε το Νοιζ ρε παιδιά; Με ποιόν μάλωνα εγώ τότε; Που έγραφα; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση