Προς το περιεχόμενο

Neo beat-ατο κομμάτι by 3d.

3D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hey people ! Ξέρω ότι εδώ η κιθάρες έχουν την τιμητική τους αλλα μόλις τελειωσα αυτό και θα ήθελα να ξέρω πως το βρίσκετε και κύριος , αν σας θυμίζει κάτι (καλλιτέχνη , τραγούδι) . Thanx !

http://www.youtube.com/watch?v=3ysLbI1e7eM

He,that he knows the much and his mind downloads..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Δημητρη! Μου αρεσε το νεο κομματι. Νομιζω πως θα προτιμουσα να το ακουω σαν μουσικη επενδυση σε κατι που θα βλεπω(κινηματογραφο, θεατρο, εκθεση φωτογραφιας η κατι τετοιο). Βεβαια ξερεις οτι δεν ειμαι και ο πιο εξοικιωμενος με αυτο το στυλ. Και επισης το ακουσα μονο μια φορα, ενω συνηθως για να σχολιασω κατι πρεπει να το ακουσω τουλαχιστον δυο. Πολυ ωραιο ομως, με ατμοσφαιρα...ανατριχιαστικη!

Απο το 5.22 και μετα: Πως φαινεται ο ανθρωπος που μεγαλωσε με epic metal... :P

Συγχαρητηρια φιλε!

Programming και παραγωγή άψογα. Εν ολίγοις εκτελεστικά παίρνει 10 από μένα.

Όσον αφορά το μουσικό κομμάτι, κατά την άποψή μου, είναι λίγο "all over the place". Μου δίνεις την εντύπωση ότι έβαλες περισσότερα πράγματα απ' ό,τι χρειαζόταν. Λίγο σαν άσκηση δηλαδή. Θα το ήθελα πιο λιτό και πιο θεματικό. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Ενωμοτάρχης

Συμφωνώ σε όλα με τον παραπάνω poster.

Πολύ καλή δουλειά, αν και μου αφήνει μια αίσθηση ότι προσπάθησες να χωρέσεις πολλές ιδέες μέσα σε 6 λεπτά. Θα μου άρεσε επίσης αν υπήρχαν κάποιοι ήχοι στο τέλος κάθε 16 μέτρων για να "ρέει" πιο εύκολα το κομμάτι (πχ. ένα απλό ακόρντο με πολύ αργό attack, ένα ανάποδο cymbal, το κλασικό filtered white noise κτλ.) καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Σε κάποια σημεία μου θύμισε infected mushroom στο classical mushroom. (αν και καμιά 20αριά bpm πιο κάτω  ;D )

Thumbs Up!

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας ! Βλέπω οτι ολοι σχολιάσατε οτι έχει κάπως "πυκνή" μουσική γραφή . Στα αυτία μου πάντως έχει μόλις 2 μουσικά θέματα :)

He,that he knows the much and his mind downloads..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου