nikosgi Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Αφιερωμενο στον Blue, στον mij (στο ειπα πως θα ερθει, ;D) και στον παραγωγο μου (δεν τον αναφερω, αν θελει ας μιλησει ο ιδιος ;) ) Django με ελληνικο στιχο... που με εκφραζει απολυτα ! μην βλεπετε την godin stο βιντεοκλιπ, η κιθαρα που χρησιμοποιησα ειναι μια κανονικη "γυφτικη" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Ωραίοοοοος!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ για την αφιέρωση ! Στα έχω πει απο κοντα (είναι προφανως το αγαπημένο μου απο το συγκεκριμένο προτζεκτ) και θα στα ξαναπώ σύντομα μπορεί και σήμερα :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Νίκο τι να λέμε τώρα... Πάρα πολύ καλό!!! (ευχαριστώ και εγώ για την αφιέρωση!) Και δε μου λες....θα βγεις και σε...πρωινάδικο;;;;; ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Ουαου. ΝΑΙΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Άψογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Φίλε Νίκο,τα σέβη μου.Εξαιρετικό δίχως άλλο!!Συγχαρητήρια. :) moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Και δε μου λες....θα βγεις και σε...πρωινάδικο;;;;; ;D ;D ;D Καλομελετα και ερχεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Απίθανος Νίκο! Δε μου λες, δε μας κάνεις ένα καλό καλό spam, να μάθουμε που θα αγοράσουμε κανά CD? Αν δε στηρίξουμε τους δικούς μας (φυσικά να αξίζουν, που εσύ το αξίζεις και με το παραπάνω), ποιούς θα στηρίξουμε; Απίθανο λοιπόν το κομμάτι (και γούσταρα και στίχους...) /ο συνονόματος Νικόλας Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ καλοι Ο μπασιστας εχει ξεφυγει ....τον ειχα δει και με τον Μ.ilegal , παντα βγαζει πολυ κεφι στις συναυλιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση