kotsadoros Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Τι κομματάρα είναι αυτή. Τι παικταράς είναι αυτός. Τι κιθαράρα είναι αυτή (Το 'πιασες το υπονοούμενο). χεχε, thanks νεστορα. Πραγματικα αυτη η prs μου εχει κανει εντυπωση. Απτις αγαπημενες μου πλεον. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Desafinando Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου καλημερα και απο μενανε !! Αυτο το κομματι ..καθε του νοτα ειναι και 1.000.000 $..και οχι μονο το διασκευασες..αλλα το περασες με το δικο σου στυλ,χροια,ηχο,συναισθημα Μπραβο φιλος!!! Να σε ενημερωσω οτι ειμαι πληκτρας...και τα πληκτρα του τα χω βγαλει..αλλα μεχρι στιγμης ολο καραοκε το παιζω..γιατι μιας λειπεουν καλα κιθαριστικα χερια..μια ο ντραμερ πυροβολαει αντι να παιζει..μια ο μπασσος..ειναι κλασσος.... Anyway...να σαι καλα και παντα τετοια και καλυτερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Kωστη οποτε μπορεις ανεβασε το μπακιν αν το εχεις ευκαιρο Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Συγχαρητήρια φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 πολυ ωραιος φιλε μου. με τι παραμορφωση παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση