Προς το περιεχόμενο

Αpple I Pad... wtf?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εν τω μεταξύ μάλλον κάποιο σχετικό publicity stunt εξαιτίας της πτώσης αυτής είναι τα σημερινά "αποκαλυπτήρια" που περιμένουν οι macάδες κατά τις 5μμ ώρα Ελλάδας στο itunes...

btw, εδώ και χρόνια θέλω tablet αλλα δε θέλω να μπω στη διαδικασία διαφορετικής φιλοσοφίας OS. Αν ήμουν τώρα φοιτητής και είχα mac θα το είχα τσιμπήσει οπωσκαιδήποτε το tabletάκι.

petatomackaiparepc.jpg.b266e1ece346bf69297a545590843e51.jpg

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 148
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

btw, εδώ και χρόνια θέλω tablet αλλα δε θέλω να μπω στη διαδικασία διαφορετικής φιλοσοφίας OS. Αν ήμουν τώρα φοιτητής και είχα mac θα το είχα τσιμπήσει οπωσκαιδήποτε το tabletάκι.

Eγώ πάντως, αν και είμαι mac, δεν δίνω με τίποτα τα λεφτά που κάνει σήμερα...τώρα για τη φιλοσοφία ΟS...δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη...να κουνάς το δάκτυλο θέλει ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Εν τω μεταξύ μάλλον κάποιο σχετικό publicity stunt εξαιτίας της πτώσης αυτής

Πραγματικά οι αγορές είναι απίστευτα σκληρές...ο τύπος πούλησε 4,9 μύρια συσκευές και όχι 5 μύρια και οι αγορές τον τιμωρούν....

Εν τω μεταξύ μάλλον κάποιο σχετικό publicity stunt εξαιτίας της πτώσης αυτής είναι τα σημερινά "αποκαλυπτήρια" που περιμένουν οι macάδες κατά τις 5μμ ώρα Ελλάδας στο itunes...

Και η εξαιρετική ανακοίνωση της Apple που θα θυμόμαστε για πάντα και θα αλλάξει τη ζωή μας δραματικά είναι... ότι η μουσική των Beatles είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά στο λατρεμένο μας iTunes!

[sound description mode]

Πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, καλαματιανά και τσάμικα, συνθήματα, ζητωκραυγές

[/sound description mode]

Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ο κόσμος δεν περίμενε το πανηλίθιο μαγαζάκι τους για να μάθει και να ακούσει τη μουσική των Beatles.

Yes it is!!!

Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ο κόσμος δεν περίμενε το πανηλίθιο μαγαζάκι τους για να μάθει και να ακούσει τη μουσική των Beatles.

θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο πανηλίθιο μαγαζί με τέτοιο τζίρο.... ;)

Πάντα μου άρεσαν οι ηλίθιες ιδέες που φέρνουν πολλά λεφτά...και συνήθως οι "έξυπνοι" είναι οι πρώτοι που αγοράζουν ;D

θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο πανηλίθιο μαγαζί με τέτοιο τζίρο.... ;)

Προφανώς κι εμένα μου αρέσει από την οικονομική/business πλευρά του και δεν θα με χάλαγε να ήμουν εγώ ο ιδιοκτήτης του. Δεν αμφιβάλλω μάλιστα ότι τις επόμενες μέρες θα έχουν εκατομμύρια downloads τραγουδιών των Beatles.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εγκρίνω και ως ακροατής/πελάτης, ειδικά από τη στιγμή που εμπαίζουν τον κόσμο με built-up hype για ανακοινώσεις κοσμοϊστορικών γεγονότων που τελικά καταλήγει σε χαζομάρες.

Yes it is!!!

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εγκρίνω και ως ακροατής/πελάτης, ειδικά από τη στιγμή που εμπαίζουν τον κόσμο με built-up hype για ανακοινώσεις κοσμοϊστορικών γεγονότων που τελικά καταλήγει σε χαζομάρες.

Εάν δεν έχουμε καταλάβει την "αξία" του συγκεκριμένου μαγαζιού, μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε...εκτός εάν υπάρχει κάπου αλλού συγκεντρωμένο και προσβάσιμο, ΟΛΟ το έργο των Beatles, με δυνατότητα (νόμιμης) απόκτησης ενός ή περισσοτέρων τραγουδιών...

Εάν δεν έχουμε καταλάβει την "αξία" του συγκεκριμένου μαγαζιού, μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε...εκτός εάν υπάρχει κάπου αλλού συγκεντρωμένο και προσβάσιμο, ΟΛΟ το έργο των Beatles, με δυνατότητα (νόμιμης) απόκτησης ενός ή περισσοτέρων τραγουδιών...

Ανέστη μου, πολύ καλό είναι αυτό που περιγράφεις, κι εγώ μαζί σου είμαι.

Άξιζε όμως πολυήμερης αναμονής και προσδοκίας ότι έγινε κάτι πραγματικά επαναστατικό;

Yes it is!!!

Ανέστη μου, πολύ καλό είναι αυτό που περιγράφεις, κι εγώ μαζί σου είμαι.

Άξιζε όμως πολυήμερης αναμονής και προσδοκίας ότι έγινε κάτι πραγματικά επαναστατικό;

Σαφώς και ΔΕΝ άξιζε....έκανε όμως εσένα - εμένα και αρκετές χιλιάδες ακόμα κόσμο, που ουσιαστικά δεν βρίσκουν την ιδέα και τόσο δελεαστική, να τσεκάρουν αυτό το "νέο" και να το σχολιάσουν και να το διαδώσουν!  ;D

*sorry που εισχώρησα έτσι!!

OMEGA MONOLITH

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου