X

Digital recording από GT-8?

nikoskgs

Νέο μέλος
Πόντοι
1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ DIGITAL RECORDING ΑΠΟ ΤΟ DIGITAL OUTPUT TOY GT-8? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ LINE/PHONES?

ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΡΤΑ DIGITAL INPUT. AN EIXA HΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΓΑ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ..

δεν ειμαι κατοχος της ,αλλα πιστευω οτι digital sound output δεν εχει...

γι αυτο και στη 10 βαλαν usb....

sardas είπε:
δεν ειμαι κατοχος της ,αλλα πιστευω οτι digital sound output δεν εχει...

γι αυτο και στη 10 βαλαν usb....
εχει spdif ;)

και εγω ειχα την ιδια παορια καποτε, συνεδεσα με spdif τιν gt-8 με την emu 0404, αλλα σημα στο nuendo δεν καταφερα να δω.. προφανως δεν ειχα κανει σωστες ρυθμισεις κλπ.. γωριζει κανεις πως γινεται αυτο? (πχ. τι καναλι, inputs klp)

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ MANUAL TOY GT EΞΗΓΕΙ ΤΟ DIGITAL OUTPUT. EΣΥ ΜΕ ΤΗΝ emu 0404 ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ.ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ MANUAL.

Απλά μ'αρέσει να γράφω με κεφαλαία,δεν φωνάζω και δεν ήξερα ότι ενοχλεί.

Το έχω κάνει 1-2 φορές με μια gt-6 στην EMU 0404, δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του σήματος (ούτε καν διαφορά για να είμαι ειλικρινής!)

Βέβαια δεν είχα Monitors για να κρίνω με ασφάλεια και δεν το πολυζάλισα αφού με καλύπτει η απλή έξοδος με το καρφί για την ηχογράφηση.

Για να ακούσεις διαφορά, θα πρέπει να έχεις και τον ανάλογο εξοπλισμό. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Δηλαδή από κιθάρα - μαγνήτες έως και ηχεία. Η Boss δεν έχει βάλει την ψηφιακή απλά για να υπάρχει.

nikoskgs είπε:
Απλά μ'αρέσει να γράφω με κεφαλαία,δεν φωνάζω και δεν ήξερα ότι ενοχλεί.
Δεν είναι θέμα ενόχλησης :)

http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0

Οι Κανονισμοί χρήσης του Forum

[...]

1. Γράφουμε ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες. Οχι μόνιμη χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, όχι greeklish.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back