funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Θέλω να πάρω ένα ηλεκτρονικό drum set το οποίο έχει Midi out και έτσι να ελέγχω τα drums του ezdrummer... Η κάρτα ήχου που έχω είναι η Line6 UX1 η οποία δεν έχει midi in... Πως θα μπορούσα χωρίς να ξοδέψω πολλά λεφτά να περάσω midi in στο pc μου? Αν πάει πάνω από 100 ευρώ με συμφέρει να πάρω καινούρια κάρτα ήχου??? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 midi to usb καλωδιο http://www.thomann.de/gr/swissonic_midiusb_1x1.htm http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=99183 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 midi to usb καλωδιο Υπάρχει κάτι τέτοιο? Γιατί δεν βρήκα thomann κάτι παρόμοιο!!! Τι latency θα έχει? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κάτι τέτοιο? Γιατί δεν βρήκα thomann κάτι παρόμοιο!!! Τι latency θα έχει? αυτό δεν το γνωριζω αλλα θαθελα να το μάθω... να σου πω την αληθεια το latency λογικα θα καθοριζεται απο την κάρτα ηχου. αλλα αν ειναι να εχεις πρόβλημα με latency καλύτερα παρε μια καρτα zero latency με ενσωματωμενο midi in/out για δωστε φωτα ρε παιδια! Επηρεάζεται το latency αν εχουμε midi to usb καλωδιο και η κάρτα μας είναι zero latency και δεν εχει midi in/out? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toybani Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Και εγω αυτό του νάκα έχω και δεν έχω latency "καθόλου".... τώρα έχω μία konnekt 6 αλλά και πριν με την onboard και asio4all πάλι δεν είχα.... άρα δεν νομίζω, μάλλον είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή μπορώ να βρω ένα καλώδιο Midi to Usb στον Νάκα και να είμαι κομπλέ? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 έχω μία πολύ καλή κάρτα ήχου με σχεδόν μηδενικό latency. έλα μου όμως που δεν έχει midi Ports /killmenow on σύνδεσα ένα midi keyboard πάντως στο pc απευθείας με usb. latency "καθόλου" :) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα μου είναι αν με αυτό http://www.thomann.de/gr/millenium_md70_digital_drumset.htm θα έχω latency? Γιατί με ένα απλό midi controller μάλλον δεν θα έχω... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 το latency ειναι θεμα καρτας ηχου και οχι module οποτε δε θα εχεις θεμα www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Οπότε ακόμα και με την on board κάρτα ήχου και τους Asio4All θα είμαι κομπλέ έτσι? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση