Προς το περιεχόμενο

μαγνητες gibson γιο epiphone

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα καπακια μην επιχειρησεις να τα βαλεις μονος γιατι θελει λογω κεριου μικροφωνισμων κλπ. μαστορα και πολυ καλη δουλεια.Αν τους θες με καπακια μπορεις να τους αγορασεις  http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sh4classic_cover_nc.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως για να πω την αληθεια ακομα δεν εχω κατασταλαξει στο τι μαγνητες να βαλω στην επιφων μου... θελώ να την κανω all around οργανο . θελω να μπορω με αυτην να παιζω και μεταλ (ενταξει οχι ντεθ και θρασ) αλλα και πιο χαλαρα πραγματα . καμια μπαλαντα κανενα ροκακι κτλ...

σκεφτομαι οτι μαλλον η jb/jazz θα ειναι καλοι για αυτο... αλλα δεν ειμαι και σιγουρος... θελω ευελειξια και επισης αυτοι δεν εχουν τα μεταλλικα καπακια κι εγω τα θελω... η προταση του παλικαριου απο πανω ειναι καλη αλλα μετα ερχομαι στα ιδια λεφτα με τους gibson τους 490-498...μου κανουν ομως αυτοι ? δεν τους ξερω καθολου σαν μαγνητες ... ειναι γκαζατοι η οχι ? τελος oi burstbuckers ειναι καλη επιλογη μαλλον αλλα ειναι πανακριβοι και αυτο με χαλαει καπως... εν τω μεταξυ δεν ξερω αν οι burstbuckers παλι θα μου κανουν την δουλεια μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου