Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 συμμετεχουν: Warmoth 62 copy (swamp ash/rosewood ,Lindy Fralin vintage pups) Original 1972 Fender Telecaster (alder/rosewood) Musikraft 66 copy (nitro finish swamp ash/rosewood,quarter shawn neck, SD Antiquity pups,no load tone pot) & μια......Greco stratocaster (ash/rosewood με texas specials & μετατροπη ωστε να παιζει ο neck & o bridge μαζι) ολα τα κλιπς ειναι στη μεσαια θεση με εξαιρεση τα twangy low string riffs που ειναι φυσικα ο bridge. ολες οι κιθαρες φορανε φρεσκιες ΕΒ 010-046 χορδες. sorry για το αισχρο παιξιμο...& την μετρια ηχητικη ποιοτητα λογω mp3 Αντε να δουμε ποιος θα τις βρει.... ;D tele_test.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Μιας κ μου αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια 8α πω ;D 1) Greco stratocaster 2) Warmoth 62 copy 3) Original 1972 Fender Telecaster 4) Musikraft 66 copy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Εγώ θα πώ ότι μου άρεσε η 1 στο πρώτο μέρος. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Αν τα πετύχω μακάρι να μαι το ίδιο τυχερός και να περάσω το μάθημα μεθαύριο :D 1 Musikraft 66 copy 2 Greco stratocaster 3 Original 1972 Fender Telecaster 4 Warmoth 62 copy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Ήμουν τζογαδόρος πιτσιρικάς & μ'αρέσει να διορθώνομαι ;D! Άντε παλληκάρια, ξεγυμνωθείτε, πλάκα έχουν αυτά, μη τα παίρνουμε όλα σοβαρά 8)! Μπράβο SF, κι άλλα τέτοια! 1. Musikraft 2. Warmoth 3. Greco 4. Fender The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω ποια ειναι ποια αλλα η 2η κ η τελευταια στο τελευταιο παιξιμο μου αρεσαν ηχητικα.Η τελευταια πρεπει να χει κ τρελο sustain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω ποια ειναι ποια αλλα η 2η κ η τελευταια στο τελευταιο παιξιμο μου αρεσαν ηχητικα.Η τελευταια πρεπει να χει κ τρελο sustain. Ούτε κι εμείς ;D!!!! Επίσης έχουμε τις προτιμήσεις μας, παίξτο όμως ;)! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 α,φυσικα ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 κερδιζω κανα μπασο αμα το πετυχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Η σειρά είναι ίδια στα 2 μέρη; γιατί μου φαίνεται ότι εκεί που τελειώνει η 4η κιθάρα το πρώτο μέρος ακούω αλλαγή μαγνήτη και να συνεχίζει; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση